„Telenovela cu iz penal din familia Șoșoacă e de neoprit. Judecătorii l-au scăpat pe Silvestru Șoșoacă de brățara de monitorizare, însă polițiștii i-au făcut un dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecție înainte ca sentința să fie dată. Bărbatul a trecut prin fața casei soției, ba chiar a filmat momentul în care l-au sunat polițiștii. Diana Șoșoacă nu se dă bătută deoarece, spune ea, ar fi hărțuită și amenințată.

Cei doi și-au aruncat vorbe unul altuia și astăzi”, a transmis Christian Sabbagh.

Continua războiul în familia Șoșoacă

„- Aveți și brățară în momentul de față, nu?

- Da. Și ați luat legătura cu soția?

- Nu. Nu am luat. Locuiesc aproape... văd că nici asta nu e suficient!”, a spus Silvestru Șoșoacă.

Episodul s-a derulat cu câteva ore înainte ca judecătorii să dea sentința care spulberă brățara de la piciorul lui Silvestru Șoșoacă. Bărbatul a trecut cu mașina prea aproape de casa senatoarei, iar alarmele ordinului de protecție s-au activat instant.

Citește și: VIDEO- Cuțite la liber pe tarabele din piață. Armele sunt la fel ca cea folosită de agresorul elevului înjunghiat în curtea unui liceu din Capitală

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Diana Șoșoacă nu crede că ar fi o greșeală. Ba chiar spune că s-a speriat teribil când i-a țiuit telefonul.

„Dorește să mă hărțuiască”, spunea senatoarea.

Silvestru Șoșoacă a fost dus ulterior la poliție. S-a ales cu un dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecție.

Iar asta pentru că bărbatul a obținut prima victorie în instanță. Magistrații au decis că nu ar fi un pericol pentru soție și copii, astfel că au revocat ordinul de protecție, ceea ce înseamnă că Silvestru a scăpat de brățara de monitorizare.

„Sunt foarte fericit... să vă arăt și piciorul că e ok! Am scăpat de brățară.... nu se pune problema să nu o înving pe Diana în fiecare proces!”, mai spunea Silvestru Șoșoacă.

Senatoarea e foc și pară de revoltată pe decizia instanței mai ales că ieri, Silvestru Șoșoacă a fost dat afară din sala de judecată.

Dar telenovela divorțului presărat cu acuzații de violență fizică, emoțională și cibernetică nu se oprește. Luni, familia Șoșoacă se va reuni iar pe holurile instanțelor. Senatoarea a cerut alt ordin de protecție și nu provizoriu, ci pe o perioadă mult mai lungă!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si