E vremea framantarilor, a schimbarilor si a regruparilor de forta in PSD. Veniti din toata tara, liderii partidului au venit sa se sfatuiasca despre directia in care va merge partidul.

Azi ca niciodata, Florin Iordache, artizanul modificarilor in justitie, a tacut si a preferat sa nu mai raspunda la o alta intrebare.

Citeste si: Liviu Dragnea va avea două șanse să iasă din închisoare! Astrograma sa este încărcată de semne rele și perioade de disperare!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iar in bratele partidului se intorc si membri de vaza rispiti in „era Dragnea”, in frunte cu primarul capitalei, Gabriela Firea.

Dar se pare ca in PSD se contureaza doua tabere. Una a Liei Olguta Vasilescu si o alta a Vioricai Dancila. Pana la inscaunarea in jiltul absolut al puterii, premierul ramane si presedinte interimar al PSD.

Va fi secondat cel mai probabil de Paul Stanescu, mazilit de Liviu Dragnea. Stanescu va deveni noul presedinte executiv al partidului, pana la Congresul din luna iunie. Codrin Stefanescu, unul dintre locotenentii fideli lui Dragnea, va fi dat jos din functia de secretar general al PSD.

In locul sau va fi numit Marcel Ciolacu, fost vicepremier în Guvernul Tudose.

Citeste si: Marian Oprisan: PSDragnea a pierdut alegerile, acum e un alt PSD

Dinspre opozitie insa se striga demisia Vioricai Dancila.

Si in PSD sunt voci care cred ca in situatia data, cea mai buna solutie ar fi predarea puterii catre USR si PNL.

Oricum in PDS este un soi de degringolada.

Fara lider, cu alegerile pierdute si fara un candidat la alegerile prezidentiale, partidul e in deriva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si