O taxă de protecție în valoare de patruzeci de mii de euro a stârnit un război în plină stradă, la Timișoara. Două clanuri s- au bătut în văzul martorilor speriați. Zece persoane au fost reținute, iar trei răniți au ajuns la spital. Culmea, nu e prima dată când rivalii își împart pumni și picioare cu nemiluita.

Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Război pe taxa de protecție

Scandalurile dintre cele două clanuri se țin lanț. S-au războit și în urmă cu două luni și au repetat isprava inclusiv aseară. Una dintre familii s a mutat recent pe această stradă. Susțin că vecinii le- ar fi cerut o taxă de protecție, e vorba de o sumă uriașă: patruzeci de mii de euro.

Supărările lor că nu le vindem casa cu japca. Ne-au dat să ne omoare, a spus o victimă.

Scandalul de aseară a izbucnit tot din cauza acestei taxe.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

- Ați plătit douăzeci și cinci de mii de euro?

- Da, avem dovezi, da, douăzeci și cinci de mii de euro, a spus o victimă.

- Am dat douăzeci și cinci de mii de euro pentru ei, aproape... după acum cea s- a mai dat, aproape treizeci de mii de euro lor, de frică că vor să ne omoare, ne amenință și nu ne lasă, a

spus o victimă.

În scandalul de aseară au fost implicate douăzeci și cinci de persoane. Zece au fost reținute din ambele tabere. Cu toții își susțin nevinovăția.

N-am dat în nimeni, n-am făcut absolut nimic, din victimă am ajuns suspect, a spus unul dintre cei acuzați. Cei acuzați că ar fi cerut o taxă de protecție spun că ar fi fost atrași în capcană.

Ei au mințit că noi ne- am dus peste ei, dar ei ne- au chemat și sunt martori ca să facem pace, erau pregătiți ei cu bâte, toată lumea s-a dus cu mâinile goale, a spus o persoană implicată.

Polițiștii și jandarmii din Timișoara stau cu ochii pe cartierul respectiv pentru că scandalurile ar putea reizbucni.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si