Cu un tricou pe care este inscriptionat mesajul "senator terorist" Diana Sosoaca se dezlantuie pe scena. Dă tot ce poate pentru a capta atentia multimii adunata in Piata victoriei. Pe melodia lui Pink Floyd, senatoarea danseaza si scandeaza. Nu-i pasa de nicio regula. Fără mască, este mandra sa fie amfitrioana protestului la care s-au adunat peste o mie de persoane.

De la Guvern, gesturile Dianei Sosoaca sunt aspru criticate.

"Din păcate, avem și parlamentari care îndeamnă, instigă la nerespectarea legii. Aici cred că este vorba despre o problemă morală", spune premierul Cîțu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Reprezint oamenii care vin acolo... reprezint drepturile si libertatile cetatenesti", susține Șoșoacă.

Senatoarea Șoșoacă, în război cu premierul Cîțu, amenzi de mii de lei

Nici macar amenzile nu o sperie pe senatoare. Ea si alte 60 de persoane au fost sanctionate cu peste 42 de mii de lei.

Legea o face ea, in stilul propriu. Ba mai mult, împreună cu acolitii sai, incurajeaza oamenii sa se alature miscarii anti covid.

Un alt parlamentar care incită la nerespectarea legii este şi liderul opoziţiei, Marcel Ciolacu. Contrar regulilor, el spune că va merge la biserică în noaptea de înviere şi că va plăti o eventuală amendă, dacă va fi cazul.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si