Close sidebar
Close sidebar

VIDEO -Războinica Mellina a luat prima lecție de canotaj după Survivor

Războinica Mellina de la Survivor s-a întors din Republica Dominicană plină de energie și sete de cunoaștere și a decis să învețe un nou sport.

Iulian Ciurea,

MELLINA, PRIMA LECȚIE DE CANOTAJ [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:


Dupa 3 luni de stat in salbaticie, artista de muzica pop Mellina s-a intors din Republica Dominicana. Dar nu a uitat momentele din Survivor care au supus-o la grea incercare.

„Am avut o experienta destul de dura cu canoe, nu reuseam nici macar sa ajung la final. A doua oara cand am intrat, m-am motivat atat de tare si am tras atat de tare de mine incat am reusit sa ajung la final si am reusit sa aduc si punct”, povestește Mellina.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Ambitioasa si increzatoare, Mellina a decis sa invete canotajul de la profesionisti.

Războinica Mellina de la Survivor știe acum să vâslească bine

Dupa ce a primit instructajul, Mellina a inceput sa vasleasca in larg.

„Prima mea lectie de canotaj. A fost foarte misto. Ideea este ca imi doresc foarte mult sa fac acest lucru din nou. Am vorbit cu Raluca si a zis ca ma primeste si zis ca si Marius ma primeste.

Si as vrea sa fac un antrenament de-al vostru care dureaza 3 ore”, spune Mellina.

Mellina este pasionata de sport, asa ca nu s-a temut de traseele dificile din Republica Dominicana.

Dar cum prima dragoste nu moare niciodata. Artista a compus inca din timpul Survivor versurile melodiilor ce urmeaza sa le lanseze in aceasta vara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI