Războiul din familia Șoșoacă a continuat cu alt episod, la Tribunal. Silvestru Șoșoacă a fost scos afară din sala de judecată după ce și-a luat soția peste picior în fața magistraților. Bărbatul spune că totul e o glumă și că el ar fi victima amenințărilor, nu agresorul din poveste. Tocmai de aceea vrea să scape de brățara de monitorizare de la picior. Pe de altă parte, senatoarea se plânge că abia s-a putut duce la moaște din pricina lui!, a transmis Cristian Sabbagh.

Soții Șoșoacă în război

Silvestru Șoșoacă a fost la fel de ironic și în sala de judecată, iar magistrații l-au scos afară. El susține că s-ar fi distrat de probele cu care a venit soția să dovedească agresiunile emoționale și fizice de care-l acuză.

„Eu de asta trebuie să port această brățară... să mai scriu un mișto de ea pe Facebook! Și i-am spus doamnei judecător... poftele doamnei senator! Tot ce e acolo e o glumă.... voi scăpa de brățară!”, a mărturisit Silvestru Șoșoacă.

Însă Diana Șoșoacă susține că treaba-i cât se poate de serioasă și de... gravă!

Senatoarea se plânge că ar fi trăit un calvar lângă Silvestru Șoșoacă. Pe lângă bătăi și amenințări, bărbatul ar fi încercat să-i pună tot felul de interdicții.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Războiul numelui în familia Șoșoacă. Soțul Dianei Șoșoacă vrea să rupă orice legătură cu senatoarea. ,,Eu nu mai pot să accept situații de genul acesta''

„El este anticreștin.... râdea de mine că stau 26 de ore! El tot timpul făcea mișto de mine... că sunt o proastă că mă duc la biserică!”, a mărturisit Diana Șoșoacă.

De cealaltă parte, Silvestru Șoșoacă spune că el ar fi, de fapt, victimă!

„Eu am fost amenințat și nu de puține ori.... spunea că eu sunt deja mort!”, a mărturisit Silvestru Șoșoacă.

Însă, fiul vitreg al lui Silvestru Șoșoacă e gata să jure că mama lui nu minte.

„Foarte agresiv, bea foarte mult... încerca să le facă în partid la noi! Păi, pe sora mea când a trebuit să o ducă... i-a dat o palmă! Și cu mine era agresiv”, a spus fiul vitreg al lui SIlvestru Șoșoacă.

Brățara de monitorizare de la picior îl împiedică pe Silvestru Șoșoacă să se apropie la mai puțin de 200 de metri de soție și de copii. În caz că face asta, se declanșează alarma, atât pe telefonul senatoarei, cât și la poliție!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si