,,Senatoarea Diana Șoșoacă ar putea rămâne fără numele care i-a adus faima. Soțul său a depus astăzi actele de divorț și vrea să-i interzică acesteia să-i mai poarte numele. Dacă demersul său va avea succes, atunci ar fi o lovitură pentru cariera politică a Dianei Șoșoacă, spun analiștii, care și-a construit întregul brand în jurul acestui nume'', a transmis Christian Sabbagh.

Războiul numelui în familia Șoșoacă

După ce a fost dat afară din partid și și-au spălat rufele în public, soțul Dianei Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă, vrea să rupă orice legătură cu senatoarea. Pe lângă faptul că a depus astăzi actele de divorț, vrea să-i ia acesteia unul dintre cele mai de preț lucruri, numele în jurul căreia și-a construit cariera politică

Silvestru Șoșoacă- Eu nu mai pot să accept situații de genul acesta și am luat taurul de coarne cu speranța unei vieți noi și superior calitative acesteia.

Inițial, separarea urma să fie pe cale amiabilă, dar senatoarea s-a răzgândit, susține soțul ei. Numele de Șoșoacă a devenit extrem de disputat între cei doi soți. Niciunul nu vrea să cedeze în scandalul numelui.

Diana Iovanovici Șoșoacă- Eu sunt Diana Iovanovici-Șoșoacă, îmi pare bine că ne cunoaștem. Brandul Diana Iovanovici-Șoșoacă, sunt cunoscută la nivel internațional, nimeni nu poate să ia numele nimănui, stimată doamnă!

Diana Iovanovici Șoșoacă- Diana a avut numele de Iovanovici, numele de la naștere, s-a numit apoi Georgescu după primul soț, are și un copil cu domnul Georgescu.

Apoi s-a numit Macovei, are un copil și cu al doilea soț pe care îl cheamă Macovei și cu mine, Șoșoacă, de ce să-i las numele? Adică, dacă ea e tot obișnuită să sară din nume în nume, să se recăsătorească și să aibă alt nume.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dacă demersul lui Silvestru Șoșoacă va avea succes, atunci cariera politică a senatoarei se poate încheia brusc, sunt de părere analiștii.

Vlad Adamescu, analist politic- Pentru Diana Șoșoacă, dacă și-ar pierde dreptul de a-și folosi propriul nume sau numele pe care îl are acum, ar fi un final de carieră politică, din punctul meu de vedere.

Citește și: VIDEO-Diana Șoșoacă și-ar putea pierde numele. Soțul său a depus actele de divorț în această zi

Brandingul întregului partid, partidul SOS, al Dianei Șoșoacă e construit în jurul numelui ei, deci i-ar periclita foarte mult șansele de a trece pragul electoral de 5%.

Verdictul îl va da însă instanța, care va decide dacă Diana Șoșoacă va trebui sau nu să-și schimbe numele.

Oana Crețu Turiga, avocat- Își exercită profesia cu numele de Șoșoacă și atunci, codul civil, legiuitorul, instanțele de judecată susțin că persoanele care sunt cunoscute sub acest nume să-și păstreze numele.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Un caz similar îl reprezintă cel al Anamariei Prodan. Impresara a câștigat în instanță dreptul de a păstra în continuare și numele Reghecampf, după divorț, deși fostul soț al acesteia nu a fost de-acord.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si