Scene halucinante s-au petrecut într-o comună din Galați. Orbit de gelozie, un bărbat de 36 de ani a intrat intenționat cu mașina în autoturismul soției sale, aflat în parcarea grădiniței unde merg copiii celor doi. Când a văzut că femeia nu era în interior, individul a plecat în viteză prin localitate, unde a lovit și incendiat alte 4 mașini. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!, a

transmis Cristian Sabbagh.

Răzbunare din gelozie: 5 mașini distruse

Imaginile de pe camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbatul de 36 de ani când a intrat cu mașina în două autoturisme, care aparțin primarului din localitate.

Se pare ca agresorul bănuia ca edilul avea o relație cu soția lui, de care se despărțise recent.

Înainte de acest episod, individul a mers la grădinița celor doi copii dintre copiii sai si a intrat cu mașina în autoturismul soției, parcat în curte. În acel moment, în interior era o singură persoană pe locul din dreapta faţă, respectiv cumnata bărbatului, care a reușit să iasă din mașină si a fost rănită ușor.

Victima a furiei bărbatului a căzut și sora acestuia. Femeia spune ca individul este deseori agresiv si ar fi fost internat la psihiatrie înainte de sărbători.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Femeia spune ca individul este deseori agresiv si ar fi fost internat la psihiatrie înainte de sărbători.

Bărbatul a fost găsit de polițiști în timp ce se plimba pe stradă. Aceștia l-au dus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, care să arate daca era băut sau drogat.

În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333, destinat victimelor violenței domestice.

Citește și: "Regele etnobotanicelor" a fost arestat în Spania. Alin Rotaru e acuzat de dublă agresiune sexuală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: