"O răzbunare neobișnuită i-a lăsat muți de uimire până și pe polițiști. Aseară, în Timișoara, un bărbat supărat a aruncat centrala termică pe mașina vecinului său. De la ce s-au certat cei doi, dar și ce gest bizar a făcut scandalagiul înainte să fie băgat în mașina poliției, aflăm chiar acum de la colega mea Iulia Dumitrașcu", a transmis Simona Pătruleasa.

A aruncat centrala pe mașina vecinului

"Cearta între cei doi bărbați de 38, respectiv 50 de ani, a izbucnit aseară, puțin după ora 7. Nu se știe motivul, dar cert este că după vorbe grele, tânărul a luat o centrală termică veche, aruncată la gunoi și a aruncat o direct pe mașina vecinului său. Evident, capota autoturismului s-a îndoit și e plină de zgârieturi.

Vecinii martori la scandal au sunat la poliție, iar agenții sosiți la caz l-au încătușat pe bărbatul de 38 de ani și l-au pus la pământ. Când să-l urce în autospecială, polițiștii au avut o surpriză, individul a început să se dea cu capul de grilajul metalic din interior. Așadar, agenții au fost nevoiți să sune la ambulanță iar scandalagiul a fost mai întâi tratat la spital, și abia apoi dus la secția 3 pentru audieri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Așadar, bărbatul care a aruncat cu centrala termică pe mașina vecinului va fi cercetat pentru tulburarea liniștii publice, pentru loviri si alte violente, precum si pentru distrugere", a transmis Iulia Dumitrașcu, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO- A ironizat o profesoară, i s-a scăzut nota la purtare și a mers în instanță. Acum, școala trebuie să-i plătească despăgubiri unui elev din Buzău!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: