Orbit de gelozie, un individ din Brașov ar fi încercat să își omoare familia după un scenariu desprins parcă din filme. Bărbatul și-a urmărit cu mașina soția și cei doi copii și a intrat de două ori intenționat în autoturismul acestora. Victimele ar fi fost linșate de individul agresiv, dacă nu ar fi intervenit martorii. Vă avertizez că urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Răzbunarea șocantă a unui soț și tată

Fără să îi pese că fiica de 17 ani, fiul de 19 ani și fosta lui soție sunt răniți, individul continuă să își verse nervii pe familia lui după tamponarea pe care ar fi provocat-o în mod intenționat. Bărbatul de 50 de ani ar fi așteptat ca fosta parteneră să iasă de la muncă, să fie luată cu mașina de cei doi copii, iar apoi a plecat pe urmele lor, cu un scop precis: să le pună capăt zilelor.

Bărbatul de 50 de ani și-ar fi urmărit familia pe o distanță de aproximativ 13 kilometri, de la Făgăraș până aici în localitatea Cincșor. Pe drum, individul ar fi lovit o dată mașina în care se afla familia sa, însă cursa nebună s-a încheiat chiar în acest loc. 

Prima tamponare a fost ușoară, însă al doilea impact a fost nimicitor. Ambele vehicule au fost distruse, iar cei trei membri ai familiei agresorului au fost răniți.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: De ce ar fi fost răpit și torturat milionarul din București? Anchetatorii au aflat noi detalii teribile

,,I-am zis, omule, ce faci? Era multă lume. Nu vă băgați că e familia mea, vreau să îi omor. Au zis ca au avut și interdicție, băiatul ăla, vreo șase luni să nu se apropie de ei'', a spus un martor. 

,,Erau doi copii în mașina aia mică și ăsta că îi omoară, să intre peste ei, îi omoară pe amândoi că sunt copiii lui. Ăsta a avut o femeie, a stat cu ea doi ani și a avut doi copii și aia a plecat și s-a dus la celălalt'', potrivit unui martor. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Gelozia l-ar fi împins pe individ să recurgă la acest gest extrem. În urmă cu doi ani, cei doi s-au separat, dar unele voci spun că la mijloc ar fi și o datorie mai veche pe care bărbatul ar fi încercat să o recupereze de la fosta lui parteneră.

În vreme ce victimele au ajuns la spital, agresorul a fost săltat de polițiști și dus la audieri. Procurorii l-au reținut și îl vor duce în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.



În caz de urgență, apelați numărul TELVERDE 0800.500.333 destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si