"Razvan Ciobanu nu este omul care se da bogat, sunt omul caruia ii plac obiectele scumpe si pe care si le doreste pentru el, nu pentru a demonstra nimic nimanui..."

Acesta este unul dintre ultimele mesaje postate public de catre Razvan Ciobanu despre situatia lui financiara.

Atat starea de sanatate, cat si situatia lui financiara s-ar fi agravat, insa, in zilele si in orele de dinaintea accidentului in urma caruia celebrul designer si-a pierdut viata!

Toate aceste probleme pe care le-a avut Razvan Ciobanu au ramas ca inca o povara mult prea grea pentru parintii lui, spun apropiatii!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

CORNELIA IONESCU, jurnalist wowbiz.ro: Incep acum problemele de ordin financiar si din pacate parintii vor trebui sa plateasca tot ce a acumulat ca datorie Razvan Ciobanu de-a lungul timpului.

Razvan Ciobanu ar fi acumulat datorii in valoare de 300.000 de euro din cauza faptului ca nu a reusit sa plateasca la timp costurile firmei pe care a detinut-o in perioada 2.000- 2008. La aceste datorii, s-ar fi adaugat altele.

CORNELIA IONESCU, jurnalist wowbiz.ro: El nu a platit mancarea pisicilor la un pet shop din apropiere. Crestea pisici in apartament si le vindea cu 700 de euro bucata. Era o afacere care ii aducea in ultima perioada bani.

Lui Razvan i-a fost imposibil sa isi acopere datoriile din vanzarea hainelor pe care le crea cu atata pasiune si inspiratie!

In presa, au aparut si speculatii potrivit carora, in momentul in care trupul lui Razvan Ciobanu se afla la institutul de medicina legala din Constanta, apropiatii designerului ar fi golit apartamentul.

Vecinii au scris pe retelele de socializare despre faptul ca toate lucrurile lui Razvan Ciobanu au fost incarcate in dube.

Daca nu se va ajunge la o intelegere, tot parintii sunt cei care ar putea sa plateasca reparatiile masinii pe care o conducea Razvan Ciobanu in momentul in care s-a produs tragicul accident!
Autoturismul, a carui valoare a fost estimata la 80.000 de euro, a fost distrus aproape in totalitate.

In expertiza realizata de Parchetul judecatoriei Constanta, se arata ca Razvan Ciobanu a iesit cu masina de pe sosea si a circulat cateva sute de metri printre copaci, pana cand autoturismul s-a rasturnat.
Anchetatorii spun ca designerul a rulat la un moment dat cu 250 de km/h, iar air-bagurile s-au declansat in momentul in care indicatorul arata 126 km/h.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si