O imagine pe care nu o va uita nimeni a fost cea in care Marius, fostul iubit al lui Razvan Ciobanu, distrus de durere a venit printre primii la slujba de inmormantare. Imbracat in negru si cu ochelari mari de soare care sa-i ascunda privirea indurerata a intrat in capela mai mult pe brate sustinut de o prietena.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La fel de indurerati sunt toti cei care l-au cunoscut, au lucrat alaturi de Razvan si l-au iubit. Prietena si confidenta lui, avocata Laura Vicol a fost cea care a fost alaturi de parinti lui Razvan, zilele acestea.

Alin Galatescu, Catalin Botezatu, Raluca Badulescu, Iulia Albu, Oana Roman si Vica Blochina au trecut prin multimea de oameni adunata in fata capelei fara a scoate o vorba, pentru a-si lua ramas bun de la prietenul lor drag.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit duminica noaptea, in a doua zi de Paste, intr-un accident rutier produs în localitatea Sacele din judetul Constanta. In ultimele doua zile, multi dintre cunoscuti designerului au trecut pe la capela sa-si ia ramas bun.

Pe de alta parte, barbatul al cărui buletin a fost gasit în masina condusa de creatorul de moda Răzvan Ciobanu a fost audiat de anchetatori. El afirmă că a vorbit ultima dată cu acesta duminică seară.

„Am plecat amandoi de la Bucuresti. El la volan. Se întampla sambata spre duminica. A ramas cheia la el, nu a imprumutat maşina. I-am lasat-o eu. Nu ştiam ca pleaca cu masina la Bucuresti, nu l-as fi lasat. L-as fi trimis cu cineva”, a declarat Iulica Cercel

Un alt amic al ui Ciobanu susţine că de duminică după-amiază, acesta nu i-a mai răspuns la telefon, potrivt news.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si