Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Razvan Ciobanu, condus pe ultimul drum de familie si prieteni din showbiz

Razvan Ciobanu este condus astazi pe ultimul drum. Inmormantarea are loc la cimitirul Progresul din Capitala. O multime impresionanta de prieteni, alaturi de familie insa si curiosi au venit sa aduca un ultim omagiu creatorului de moda. Sunt clipe de durere si tristete pentru toata lumea.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alin Galatescu, Catalin Botezatu, Raluca Badulescu, Iulia Albu, Oana Roman si Vica Blochina au trecut prin multimea de oameni adunata in fata capelei fara a scoate o vorba, pentru a-si lua ramas bun de la prietenul lor drag.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit duminica noaptea, in a doua zi de Paste, intr-un accident rutier produs în localitatea Sacele din judetul Constanta. In ultimele doua zile, multi dintre cunoscuti designerului au trecut pe la capela sa-si ia ramas bun.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Pe de alta parte, barbatul al cărui buletin a fost gasit în masina condusa de creatorul de moda Răzvan Ciobanu a fost audiat de anchetatori. El afirmă că a vorbit ultima dată cu acesta duminică seară. „Am plecat amandoi de la Bucuresti. El la volan. Se întampla sambata spre duminica. A ramas cheia la el, nu a imprumutat maşina. I-am lasat-o eu. Nu ştiam ca pleaca cu masina la Bucuresti, nu l-as fi lasat.

L-as fi trimis cu cineva”, a declarat Iulica Cercel

Un alt amic al ui Ciobanu susţine că de duminică după-amiază, acesta nu i-a mai răspuns la telefon, potrivt news.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI