Este scandal monstru după prestația Sabrinei Voinea de la Jocurile Olimpice 2024, unde contestația pentru punctaj i-a fost respinsă și unde a fost acuzată că a călcat linia în timpul exercițiilor de la sol.

După ce nu a urcat pe podium, din cauza punctajului care nu i-a adus nicio medalie, Sabrina s-a arătat extrem de dezamăgită de decizia celor care au jurizat-o.

Citește și: O sportivă de 20 de ani, rugată să părăsească Satul Olimpic din cauza "comportamentului indecent"

Sabrina Voinea renunță la gimnastică, momentan 

Fapt pentru care acum, mama sa a făcut un anunț public care a surprins pe toată lumea. Camelia Voinea spune că acest capitol, al gimnasticii, este unul ce, pentru moment, a ajuns la final pentru fiica sa.

”Sabrina nu a ieșit din covor la nici o linie acrobatică, sunt toate aici, merita medalie! Noi astăzi, aici, am întrerupt gimnastica, pentru drepturile noastre nu se zbate nimeni! Vă iubim infinit pe toți cei care ne-ați susținut. Atât am putut suporta!”, este mesajul mamei Sabrinei, publicat pe Facebook.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Și asta nu este tot! Cornelia Voinea s-a arătat și extrem de supărată și dezamăgită de nedreptatea care i s-a făcut fiicei sale. Exclude orice neregulă despre care s-a vorbit, punând la dispoziția tuturor imagini concludente din momentul fiicei sale la sol.

Ba mai mult decât atât, acuză FRG că nu apără drepturile sportivilor, și implicit ale fiicei sale, așteptând o reacția pe acest subiect, în încercarea de a i se face dreptate Sabrinei.

De asemenea, ea mai notează și faptul că nu se va lăsa până nu îi va face dreptatea Sabrinei, care ar fi putut să se întoarcă în România cu o medalie, pe care și-ar fi dorit să o dedice românilor care au susținut-o și țării. Doar că, deși ei, ca familie, își iubesc țara, Cornelia Voinea spune că, de fapt, în această situație, țara nu a făcut nimic pentru ca Sabrina să primească ce merită la JO 2024.

”Vi se pare cumva că a ieșit din covor Sabrina? Exclus...  Mă voi adresa TAS-ULUI si protecției copilului pentru nedreptatea creată. Este normal ca FRG să nu apere drepturile Sabrinei? Dacă vor face FRG vreo plângere este strict pentru zecimea Sabrinei furată, nicidecum contestarea notei altei sportive, nu ai voie să contești nota altei sportive. Eu am depus contestația pentru zecimea nedreptății Sabrinei, nu a fost luată în calcul ,ea clar era pe podium înaintea celor două gimnaste. Nedreptatea a fost făcută doar la Sabrina cu zecimea, restul să fim foarte clari și-au primit nota pentru ceea ce au făcut. Am probe clare și voi merge până în pânzele albe, încă odată spun nedreptatea a fost făcută doar la Sabrina cu zecime furată, restul au primit nota reală, de acum înainte voi spune tot și toate nedreptățile prin care trec și am trecut, mă voi adresa departe, e țara lui papură Vodă.

Unde trăim? Vreau să văd ce face FRG pentru nedreptatea Sabrinei. Aici spun punct și voi lupta până la final, sunt multe de spus.... Mulțumim vouă și tuturor românilor pentru care am concurat cu onoare. Dacă ar fi fost medalie, ve-o dedicam vouă, noi iubim românii și țara în care trăim! Să dăm toate cărțile pe față, apoi discutăm și de ce Sabrina nu a făcut individualul compus? A demonstrat acum două luni la Europene! Vom face expertiză la tot, inclusiv la nota arbitrei românce la calificări sol, pe care o voi cere, veți rămâne foarte surprinși. Medalia ii aparține, clar, Sabrinei!”, a mai spus mama gimnastei.

Citește și: Gimnasta Sabrina Voinea, în lacrimi după ce contestația de la Jocurile Olimpice i-a fost respinsă! Românca este foarte dezamăgită: „Mă simt nedreptăţită. Știam că meritam o notă mult mai mare”

Citeste si: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”- kfetele.ro

Citeste si: Întrebarea periculoasă la care Oana Niculescu Mizil nu a ezitat să răspundă: "Cât timp a rezistat fără amor?"- radioimpuls.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Sabrina Voinea

Sabrina Voinea

[Sursa foto: Captura video]

Mesajul Sabrinei după ce contestația i-a fost respinsă

Tânăra gimnastă, cu ochii în lacrimi, a mărturisit că prestația sa de Jocurile Olimpice 2024 a fost una dintre cele mai bune și nu înțelege de ce a fost nedreptățită.

Sabrina este sigură că merita o notă mai mare, dar și că nu a încălcat nicio regulă, așa cum astăzi, mama ei a dovedit prin imaginile publicate în mediul online, acolo unde a și făcut anunțul mai sus menționat.

„După cum aţi văzut, la bârnă am mers puţin mai slab, dar după aia m-am adunat foarte bine la sol, mi-am făcut solul cât am putut eu de bine, mi-au ieşit liniile acrobatice, mi-a ieşit artistica. A fost cel mai bun sol, a fost mai bun ca la Europene şi ca la Mondialele de anul trecut. Dar nici nu ştiu exact să vă spun ce s-a întâmplat. Da, mă simt nedreptăţită, pentru că ştiam că meritam o notă mult mai mare. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu contestaţia, şi americanca a contestat şi ei i-a mărit nota. Şi am făcut exerciţiul cât am putut eu de bine, nu am ieşit afară din covor. Nu ştiu să vă spun, de ce nu s-a modificat. Eu nu am auzit nimic să mi spună că m-au penalizat acolo sau dincolo. Eu ştiu foarte bine cum am făcut solul, ştiu foarte bine că nu am ieşit afară din covor, ştiu că liniile acrobatice mi-au ieşit destul de bine, artistica am făcut-o destul de bine...”, a declarat Sabrina Maneca-Voinea, plângând.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si