Infractorii cibernetici au apelat la cei 1,3 milioane de fani ai sportivei pentru a le cere bani in numele ei prin astfel de mesaje: „Hei, ma poate ajuta cineva? Sunt blocata in Elvetia, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari. Sunt dispusa sa platesc 1.500 de dolari pana in weekend"

Aflata in vacanta, in Grecia, cu iubitul, Simona Halep a fost surprinsa sa vada ca, pe fluxul ei de Instagram, apare un astfel de mesaj.

Au urmat si altele, dintre cele mai neobisnuite pentru campioana noastra!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Simona a anuntat imediat atacul pe contul ei de Twitter si a luat legatura cu autoritatile: „Va rog sa ignorati hackerii care se distreaza acum pe contul meu de Instagram. Cunostem problema si se lucreaza la asta. Speram sa rezolvam cât mai repede".

Dupa o ora, specialistii in securitate cibernetica au reusit sa-i securizeze contul si sa remedieze problema. Lista persoanelor publice vizate de astfel de atacuri este lunga.

Cantaretei Paula Seling i-a fost spart contul de Facebook, Feli Donose si Cristina-Mihaela Dorobantu au avut si ele probleme cu conturile de Instragram, iar, cel mai recent, i s-a intamplat castigatoarei sezonului 5 al emisiunii "Bravo, ai Stil!", Elena Geaman.

Elena se poate considera norocoasa pentru ca nu a trebuit sa plateasca niciun ban si, mai mult, si-a recuperat contul de Instagram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si