Rebecca i-a dat întâlnire lui Antoni în camera roșie. Ajunși acolo, tânărul i-a mărturisit brunetei că anumite aspecte l-au făcut să dea înapoi în ceea ce privește apropierea de ea. 

După ce a aflat că Rebecca poate fi răzbunătoare, Antoni nu a fost încântat deloc de atitudinea concurentei. 

Citește și: VIDEO ”Am plecat, nu mai stau”. Gagea, decizie neașteptată, după ultima discuție avută cu Rebecca. Bruneta a răbufnit după tot ce s-a întâmplat

rebecca casa iubirii, antoni casa iubirii, concurenti casa iubirii, camera rosie

Rebecca și Antoni

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Antoni: „Sunt niște chestii care m-au dat înapoi, dar nu mi-au oprit decizia de a te cunoaște.”
Rebecca: „Ce chestii?  Dacă ție nu îți place o chestie, de ce ai vrea să o faci persoanei de lângă tine?”
Antoni: „La tine prima soluție a fost răzbunatul. Hai să lămurim. Te consideri o fire răzbunătoare?”
Rebecca: „Uneori sunt, da. Nu poți să spui că tu nu ești deloc răzbunător.”

Ulterior, Antoni i-a explicat Rebeccăi că unele decizii pe care le-a luat a fost pentru a se proteja din punct de vedere emoțional. Cu toate acestea, tânăra i-a atras atenția că o astfel de atitudine poate fi foarte ușor interpretat. De asemenea, i-a explicat lui Antoni că pare că nu este cu adevărat interesat de ea. 

Antoni: „Eu m-am gândit că prin indiferența asta îmi ridic involuntar anumite perdele, pentru că aud niște chestii care pe viitor m-ar putea afecta și sunt mult mai precaut în contextul ăsta, pentru că mă știu.

Eu când mă îndrăgostesc e bombă.”
Rebecca: „Ar trebui să nu mă mai întrebi dacă am o alegere, din moment ce eu te văd precaut. Eu pot să o iau că tu nu ești 100% interesat de mine. Eu simt asta, dar uneori mi se pare că nu ești 100%.”

Citește și: VIDEO Bogdan, gest neașteptat în fata Rebeccăi: ”Vrei să intrăm într-o cunoaștere?”. Concurentul i-a lăsat fără cuvinte pe toți cei din ”Casa iubirii”: ”A fost unul dintre cele mai frumoase momente”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si