La doar o zi de la despărțirea cde Antoni, Rebecca râde în hohote cu Gagea. Concurenta nu pare să sufere după fostul iubit, iar ceilalți concurenți au observat asta și îi spun lui Antoni. Ce se întâmplă între Rebecca și Gagea?

Rebecca și Gagea, gesturi care l-au scos din minți pe Antoni

Antoni vrea în casa fetelor, dar este refuzat. Între timp, în casa fetelor, Gagea stă la masă cu Rebecca, Virginia, Francesca și Teodora.

Aceștia discută despre ceasul oferit cadou de Alexandra lui Gagea, pe care concurentul îl poartă mai mereu și de care nu vrea să se despartă.

Rebecca vine cu inițiativa de a-l lua sau de a-l lăsa în bucătărie, pentru o noapte, dar Gagea refuză fără a sta pe gânduri.

Gagea: Pe mine în momentul de față nu știu dacă o chestie de genul m-ar ține legat, dar dacă mă uit la el, nu-mi aduc aminte.

Rebecca: Vrei să mi-l lași mie o zi și ți-l aduc mâine?

Gagea: Nu ți-l las.

Rebecca: Nu pățește nimic. Uite, îl lăsăm aici. 

Virginia: Tu cu mâna ta trebuie să...

Rebecca: Să ni-l lase nouă, da. Uite, în noaptea asta lungă nu îl mai porți, îl lași aici.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Gagea: Păi nu, că oricum îl las în vestiar(...) Voi ce vreți să faceți cu ceasul meu?

Rebecca: Nu facem, mă, nimic. Ce crezi că facem cu ceasul tău?!

Iar Rebecca îl stropește cu apă pe Gagea. Concurenta nu a dorit, iar Gagea nu a dorit să o facă să se simtă prost, ștergându-se pe față. În acel moment, realizând ce s-a întâmplat, Rebecca începe și râde, în hohote. Concurentul o urmează, iar cei doi nu mai pot continua situația din cauza râsului molipsitor.

Citește și: VIDEO Antoni, scos din sărite de Rebecca. Concurentul a pus punct relației cu bruneta: „Eu nu accept așa ceva”. Nu a mai putut trece peste greșeala ei

Rebecca și Gagea

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Imaginile sunt difuzate și în camera băieților, unde Antoni este vizibil deranjat de comportamentul fostei sale iubite în prezența lui Gagea. Băieții parr să pună paie pe foc și îl iau pe Antoni la întrebări, pentru a-l face să spună cum se simte cu adevărat.

Citește și: VIDEO Robert, în șoc total când a văzut cine îl așteaptă în camera roșie! S-au comportat ca doi amorezi și și-au spus vorbe dulci! Cine este, de fapt, femeia misterioasă

Patrick: Hai că suferă dacă e.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Ce a pățit și cum se simte acum artista- radioimpuls.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

Robert: Dacă era altă băiat în locul lui Gagea?

Antoni: Bă, frate. Nu e vorba de asta. Într-adevăr, este deranjant...

Patrick: Este deranjantă starea ei de spirit, nu că râde cu Gagea.

Antoni: Oricine ar fi fost, că eu n-am de ce să am frică de cineva sau că dacă era alt băiat sau că îl văd pe Gagea nu știu cum, este fix alegerea ei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si