Rechinul care a devorat un bărbat rus, de viu, în Egipt, a fost prins. Fiara va fi mumificată și va fi expusă într-un muzeu. Tânărul turist a sfârșit la doar 24 de ani, mâncat de viu de către rechin.

Totul s-a petrecut săptămâna trecută în stațiunea Hurghada.

Rechinul va fi expus într-un muzeu

Daily Mail relatează că specialiștii de la Institutul de Științe Marine și Rezervațiile Mării Roșii au început în cursul zilei de luni procesul de îmbălsămare a fiarei la Hurghada, înainte de a expune rechinul în muzeu.

Citește și: Un tiktoker din Belgia şi-a înscenat moartea şi a venit la propria sa înmormântare într-un elicopter: ”O glumă de foarte prost gust”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit unor surse, autoritățile au reușit să extragă din stomacul rechinului capul, pieptul, dar și brațele victimei, în timp ce pescarii au recuperat din mare cealaltă jumătate a corpului.

Dr. Mahmoud Dar, profesor la Institutul Național Egiptean de Științe Marine, a mai dezvăluit că rechinul era femelă și că nu a fost găsit nimic altceva in interiorul acestuia.

Bărbatul a fost sfâșiat de viu de rechin

Imaginile teribile au fost filmate în stațiunea Hurghada, unde mii de români aleg să își petreacă vacanțele, anual. Turiștii aflați pe o plajă au surprins momentul în care un înotător a fost atacat de un rechin, la doar câteva zeci de metri de mal.

Din nefericire, victima nu a supraviețuit. Autoritățile egiptene au interzis sporturile nautice, dar și accesul în apă până duminica trecută.

Citește și: A căzut în gol 400 de metri: un alpinist și-a pierdut viața în timp ce escalada cel mai înalt vârf din Germania

Anul trecut, două femei au murit atacate de rechin, în Egipt

Rechinii sunt întâlniți adesea în Marea Roșie, dar în general evită să se apropie de oameni. Anul trecut, însă, o româncă și o austriacă și-au pierdut viețile în aceeași zonă.

Alte două incidente mortale au avut loc în 2018 şi în 2015. Din 2010 şi până acum, 6 oameni au fost ucişi, iar alţi şase au fost mutilaţi de rechini în Egipt. Specialiştii spun că nu prădătorii sunt de vină, potrivit observatornews.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si