Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Recidivist prins după o urmărire ca în filme

Urmărirea ca în filme, prin Bucureşti, a unui tânăr de 35 de ani, s-a încheiat la secţia de poliţie. Acolo, oamenii legii au constatat că bărbatul nu doar că nu avea permis valabil. Au găsit asupra lui o armă albă şi... au aflat că este recidivist.

Andreea Stoica,

Recidivist prins după o urmărire ca în filme

DISTRIBUIE
acest articol

În imagini se vede chiar momentul în care șoferul este prins de polițiști, după ce rămâne blocat în coloana de mașini de pe bulveradul Magheru din Capitală.
Cursa a început pe o stradă din sectorul 1, unde bărbatul a fost oprit pentru un control. El le-a arătat agenţilor cartea de identitate şi le-a spus că a uitat acasă permisul de conducere.

Atunci, polițiștii i-au solicitat bărbatului să rămână în autovehicul până când vor efectua verificările necesare, însă acesta a pornit în trombă prin oraș. În cele din urmă bărbatul a fost blocat în trafic și prins de echipajele de poliție care îl urmăreau.

Bărbatul de 35 de ani a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere, unde s-a constatat că nu avea permis de conducere. În urma controlului corporal, asupra lui a fost găsit și un cuțit, iar poliţiştii au mai aflat ceva.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Bărbatul nu se află la prima abatere. El a fost eliberat condiționat în 2020, după ce fusese condamnat în trecut pentru furturi, ultraj și constituire de grup infractional.

A fost arestat acum pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără a deține permis.

Citeste si: Accident pe DN 1A. O persoană, rănită

Citeste si: VIDEO- Ambulanță răsturnată- o gravidă a ajuns de urgență la spital

Citeste si: Accident rutier la Buzău. Doi copii de 3 și 5 ani, răniţi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI