„În timpul reconstituirii, patronul a găsit, printre ruine, un obiect al fiului său, mort și el în incendiu. La reconstituire au participat și câțiva experți angajați chiar de el”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Cornel Dinicu a participat la reconstituirea filmului tragediei de la Ferma Dacilor

Cu lacrimi în ochi, Cornel Dinicu a strâns la piept patina fiului său minute în șir.

Patronul de la Ferma Dacilor a găsit gheata printre ruinele pensiunii și cu greu a reușit să se adune ca să continue reconstituirea. Afaceristul a fost scos din arest și dus la fața locului, pentru prima oară de când a avut loc tragedia.
Flancat în permanență de polițiști, Dinicu s-a plimbat printre ruine vreme de cinci ore, timp în care a dat explicații anchetatorilor. În tot acest timp, oamenii legii au făcut fotografii și măsurători.

Citește și: Obiectul descoperit la Ferma Dacilor care l-a făcut pe Cornel Dinicu să izbucnească în lacrimi

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, anchetatorii au pornit un generator pentru a vedea dacă pompele de presiune care alimentau hidranții au funcționat în dimineața în care au murit 8 oameni. Inclusiv panoul electric a fost analizat, iar experții vor să stabilească exact cum era racordată pensiunea la rețeaua electrică. Surse din anchetă spun că Dinicu ar fi povestit cum a încercat să îi salveze pe turiștii cazați.
În prezent, trei expertize sunt făcute de specialiști.

Explicații au dat astăzi și cei doi administratori în acte ai firmei, care au fost duși la Ferma Dacilor, alături de Cornel Dinicu. Patronul a fost arestat preventiv, iar judecătorii au decis să prelungească această măsură. Administratorii vor rămâne în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si