Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Record de turiști la Vulcanii Noroioși. Peste 600 de bilete au fost vândute turiștilor doar într-o săptămână

Turiștii au profitat de vremea frumoasă de la mijlocul lui octombrie și au plecat în drumeții la Vulcanii Noroioși. Peste 600 de bilete s-au vândut doar într-o săptămână.

Redactia Stirile Kanal D,

Record de turiști la vulcanii noroioși [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Mijlocul de octombrie este vârful de sezon în turismul de weekend de la Vulcanii Noroioși. Peste 600 de bilete s-au vândut numai în această săptămână, mai multe decât în vară. Numărul vizitatorilor ar putea fi și mai mare în aceste zile, cred administratorii rezervației naturale”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Vulcanii Noroioși, în topul preferințelor turiștilor

Rezervația Vulcanii Noroioși din județul Buzău este întinsă pe o suprafață de 15 hectare. Turiștii care vin din toate colțurile țării sunt de-a dreptul fascinați de peisajele selenare. Oamenii, de toate vârstele, petrec ore bune în aer liber și se bucură de vremea deosebit de frumoasă.
„Deci este altceva, este un peisaj selenar”,

a spus o turistă.

Și ceilalți drumeți au păreri asemănătoare.
„- Foarte frumos, e minunată această țară.

- Ați mai fost?

- Când eram copil și chiar nu mai țineam minte pe unde este exact”, a spus un turist.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO. O femeie care s-a întors din vacanță și-a găsit casa demolată. "Am greșit adresa, ne cerem scuze"

Temperaturile mari, ca de vară târzie, sunt principalul motiv pentru care turiștii vin în număr mare să viziteze vulcanii unici în Europa.


„- Multe locuri frumoase în țară.

- Prima dată?

- Da, prima dată la Vulcani. Am trecut prin apropiere dar nu am urcat niciodată, frumos”, a spus un bărbat.
„Turiștii ăștia nu i-am avut nici într-o zi de vară. Dar acum s-au cam terminat treburile la gospodării și mai pleacă oamenii în excursii. Toată vara au avut de lucru la câmp”, a

explicat Dumitru Roșu, reprezentant la Vulcanii Noroioși.
După plimbare, turiștii au luat cu asalt pensiunile din zonă, acolo unde sunt răsfățați cu bunătăți locale. La loc de cinste stau preparatele în care se regăsesc delicioșii cârnați de Pleșcoi.
„Avem produsul premium, tigaie picantă, tochitură, sărmăluțe, fasole cu cârnați și desert, papanași, gogoși și cornulețe de casă”, a spus proprietarul unei pensiuni.
De curând, întreaga zonă a intrat în rețeaua Geoparcurilor UNESCO, iar numărul turiștilor care vin aici a crescut substanțial.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI