Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Record negativ de infectări cu noul coronavirus în România. Suntem la un pas de un dezastru!

În ziua în care România bifează un nou record negativ de infectări cu noul coronavirus, guvernanţii fac un apel disperat către noi toţi pentru a respecta măsurile impuse. În tot acest timp, bătălia cu epidemia este departe de final. Senatorii au amânat votul pentru legea privind carantina şi izolarea, aşa că autorităţile au mâinile legate. Este tabloul sumbru care anunţă dezastrul pentru ţara noastră.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Virusul nu ia vacanţă şi acest lucru se vede cel mai bine în statistici. Pe măsură ce avansăm în vară, numărul infectărilor creşte vertiginos. Parcă nimeni nu se mai gândeşte la această molimă care, din păcate, a ucis doar azi 24 de români.

”Virusul nu iartă pe nimeni și în momentul în care o persoană e infectată, pentru că nu a respectat regulile, riscul de transmitere al virusului către cei apropiați este maxim”, spune premierul Orban.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Patru poliţişti confirmaţi cu COVID-19

Prim-ministrul spune că nu e loc de relaxări în acest moment: ”Obiectivul nostru este acela de nu a mai impune noi restricții, obiectivul nostru este acela de a nu mai lua nicio măsură care să afecteze negativ economia, tocmai pentru a nu afecta nivelul de viață, locurile de muncă, afacerile românilor”.

Apelul premierului Ludovic Orban

Șeful executivului a făcut apel la responsabilitate, şi a cerut oamenilor să poarte măşti şi distanţa socială. În acelaşi timp, Orban a transmis politicienilor un mesaj de revoltă şi de indignare faţă de amânarea aprobării de către senat a legii privind carantina şi izolarea: ”Amânarea adoptării legii înseamnă o creștere dramatică a riscului de infectare”.

Citeste si: Avalanșă de amenzi, în urma unor controale riguroase. Ce au descoperit autoritățile

Actul normativ urma să fie dezbătut şi eventual, votat de senatori chiar sâmbătă, însă totul a fost amânat pentru luni. PSD spune că o lege de o asemenea importanţă, care afectează drepturile şi libertăţile cetăţenilor, are nevoie de o dezbatere serioasă. În acest moment, bolnavii de COVID pot ieşi din spital pe semnătură, chiar dacă sunt simptomatici şi pot răspândi virusul. Numai astăzi au fost externaţi la cerere peste 400 de oameni infectaţi.
Pe de altă parte, unul dintre senatori nu va participa la dezbaterile legii privind carantina şi izolarea pentru că este infectat cu SARS COV 2. UDMR-istul Tanczos Barna a anunţat pe reţelele de socializare că a fost testat pozitiv, dar că este pe mâna medicilor.

Citeste si: O nouă descoperire despre COVID-19. Un patolog a găsit cheaguri de sânge în aproape fiecare organ din corp. Cercetătorii încearcă să explice fenomenul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI