După succesul din anii trecuți, Ministerul Mediului a anunțat că programul Rabla pentru Electrocasnice va continua și în 2020. Teoretic, puteti sa beneficiati de reduceri consistente daca inlocuiti anumite electrocasnice vechi cu unele noi, care au eficienţă energetica ridicata. De la frigidere si televizoare pana la masini de spalat haine sau vase si aparate de aer conditionat. Practic, însă, data lansării este o enigmă pentru retaileri.

Citeste si: Românii, buni platnici! Autoritățile au stabilit un record de amenzi

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Anul trecut startul reducerilor s-a dat la mijlocul lunii iunie. Cumpărătorii bănuiesc că pandemia de coronavirus i-a determinat pe guvernanti sa amane lansarea pentru a nu aglomera magazinele. Cert este că oamenii sunt incantati de ideea unui discount si asteapta cu nerabdare marea lansare.

Odata ce programul va fi lansat, oamenii vor beneficia de reducere in magazin, in schimbul predarii unui electrocasnic echivalent. Suma finantata va fi scazuta de comerciant din valoarea totala a facturii produselor achizitionate prin program, iar diferenta va fi suportata de cumparator.

Procedura poate fi efectuata si prin internet.

Valoarea voucherelor se calculeaza in functie de eficienta energetica a electrocasnicelor pe care urmeaza sa le achizitionati. Veti putea beneficia de reduceri intre 200 si 500 de lei.

Citeste si: Momentul șocant în care o fetiță este spulberată de o mașină. Este incredibil cum a putut să se ridice ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat

Pentru a primi voucher-ul, aplicanții vor trebui să îndeplinească cinci condiții: să fie majori, să aibă domiciliul în România, să aibă documente de identitate valabile, să nu aibă datorii la stat si să predea un electrocasnic uzat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si