Milionarul Christian Peev în vârstă de 41 de ani și-a obținut averea prin tranzacții în criptomonede.

Bărbatul cu dublă cetățenie, bulgară și americană, era un obișnuit al petrecerilor de lux din înalta societate.

Citește și: „Regele Criptomonedelor” va merge la închisoare după ce judecătorii i-au respins cauțiunea

La o astfel de distracție Christian Peev a fost văzut pentru ultima oară pe data de 8 august.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La câteva zile după dispariție, trupul dezmembrat al lui Christian Peev a fost descoperit în canalizarea apartamentului în care locuia. Vecinii chemaseră instalatorii să desfunde țevile de scurgere.

Cine este principalul suspect în cazul morții lui Christian Peev  

Principalul suspect al acestei înfiorătoare crime este unul dintre barmanii cu care victima se împrietenise în urmă cu câțiva ani.

Anchetatorii au studiat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă și așa au ajuns să-l descopere. Cei doi au fost surprinși când intră în blocul presupusului criminal.

Potrivit presei locale, poliția ia în considerare drept mobil banii combinați cu gelozia pe succesul afaceristului. Suspectul a fost arestat după ce se refugiase la un hotel.

Val de execuții în Bulgaria

Odioasa crimă vine la doar câteva zile după asasinarea unui controversat om de afaceri bulgar. Alexei Petrov, fost politician și expert în securitate națională, a fost ucis în timpul unei drumeții prin pădure.

Procuratura Sofiei caută încă să elucideze circumstanțele acestei crime. Înainte de 1989, Petrov a lucrat pentru departamentul al șaselea al Securității de stat comuniste, supranumit și "Departamentul Teroare".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si