„Moartea celui cunoscut drept „Regele fițelor” e învăluită în mister. Legiștilor le este greu să dea un verdict deoarece cadavrul a stat multe zile în apartament până să fie descoperit. Însă apropiații vorbesc despre patima stupefiantelor și a alcoolului. Andrei Versace avea halucinații în ultima vreme, spun prietenii, și ar fi fost internat de două ori în spital din pricina dependenței.

Iar luxul pe care-l afișa ar fi fost doar de fațadă. Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!”, a spus Christian Sabbagh.

Citește și: Andrei Versace se afla în vizorul autorităților. Influencerul ar fi furat mașina unui prieten, pe care apoi a distrus-o. Ireal ce i-a făcut proprietarul autoturismului

Corpul lui Andrei Versace se afla într-o stare avansată de putrefacție

Corpul lui Andrei Versace se afla într-o stare avansată de putrefacție

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Apropiații lui Andrei Versace spun că acesta consuma substanțe interzise

Prietenii lui Andrei Pârvan, cunoscut în mediul online ca Andrei Versace, au observat ceva ciudat în ultimul clip pe care tânărul de 37 de ani l-a postat în mediul online înainte să moară subit. Era în apartamentul de lux în stătea cu chirie, se pare, dar nu singur.

„Se vede o persoană care se oglindește în masă. Acea persoană nu a vrut să fie văzută pe video, dar s-a oglindit în masa la care se stă”.

De altfel, se observă cineva și în geam, iar pe fundal se aude vocea unui bărbat care bruiază muzica de jale.

Potrivit legiștilor, cel poreclit „Regele fițelor” ar fi murit cu câteva zile bune înainte să fie găsit cadavrul. În casă totul era vraiște, după cum se vede în imaginile filmate în momentul terifiantei descoperiri. Și se presupune că tânărul ar fi consumat droguri și alcool.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede- wowbiz.ro

Citeste si: Camere de viteză, montate pe autostrăzi. Cum vor primi șoferii români amenzile rutiere. Ministrul Transporturilor: „Eu am pățit”- antena3.ro

„Consuma în ultima vreme foarte multe substanțe, nu din acelea interzise scumpe, ci mai ieftine, pentru că avea halucinații în ultima vreme. Se certa cu foarte multă lume. O luase pe arătură, ca să spun așa. El s-a internat de două ori la Obregia, deci era conștient că are o problemă”, a spus unul dintre prietenii lui Andrei Versace.

Încă nu s-a putut stabili cauza exactă a morții din pricina stării avansate de putrefacție. Există speculații că Andrei Pârvan ar fi suferit de o boală de inimă, dar deocamdată legiștii nu pot confirma asta.

„Există medicamente, inclusiv opioide și benzodiazepine, care, în combinație cu alcoolul, pot duce la probleme cardiovasculare, respiratorii și sistem nervos. În orice caz, codeina, heroina... sunt medicamente care pot duce la deces”, a spus Marius Chipurici, toxicolog.

Citește și: Mărturia prietenului lui Andrei Versace: "Era foarte supărat. Începuse să bea în fiecare zi". Cum arată apartamentul în care influencerul a fost găsit fără suflare

Andrei Versace ar fi avut o viață dublă

Apropiații spun că influencerul ar fi trăit o viață dublă. Pe internet etala bogăția, se lăuda cu teancurile de bani și cu apartamentul luxos în care trăia.

Realitatea, însă, ar fi fost cu totul alta.

„Ceea ce vedeți dumneavoastră pe Instagram, pe internet, era ca un pamflat. El nu mai avea bani mulți. Părinții sunt despărțiți. Tatăl lui a plecat cu una mai tânără, mama lui e la pensie, casa de pe Polonă s-a vândut. El stătea cu chirie acolo, nu era apartamentul lui!”, a spus un prieten de-ai lui Andrei Versace.

Citeste si: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: Din închisoare la o emisiune tv, cu brățară electronică la picior. Povestea incredibilă a infractoarei de origine rusă- antena3.ro

De atlfel, circulă zvonuri că nu ar fi plătit chiria de câteva luni, iar proprietarul l-ar fi amenințat că-l scoate în stradă. Tânărul avea și probleme cu legea.

Adina Iliescu, reporter: Potrivit unor surse, Andrei Versace avea pe numele său deschis un dosar penal pentru furt. Influencerul ar fi luat fără voie mașina unui cunoscut și s-ar fi plimbat cu ea, cu toate că acesta nu mai avea permis de conducere.

Unii spun că ar fi luat bani cu camătă de la clanurile interlope, care, ulterior, l-ar fi terorizat. Anchetatorii așteaptă rezultatele finale ale necropsiei, dar va mai dura până vor fi gata.

Între timp, trupul fără viața al tânărului a fost depus la o capelă din București, unde familia și apropiații își iau rămas bun de la el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si