Îmbrăcată în negru, ca în videoclipul lui Theo Rose, așa a venit astăzi Anamaria Prodan la Judecătoria Buftea: „Sperăm să se termine astăzi. Așa trebuie.”

Vedeta a intrat în sală senină și optimistă, însă nu la fel de bucuros a venit Reghe. Antrenorul n-a scos niciun cuvânt. După ore întregi de audieri, primii care au ieșit au fost martorii celor doi, Lena Enache, soția fotbalistului Gabriel Enache, și celebrul paparazzo, Dinte: „Ceea ce știu și eu și tu și toată presa, despre

infidelitățile Anamariei Prodan. Știți cumva că Anamaria Prodan, înainte de episodul cu Dan Alexa, s-a dus și a tăiat toate hainele din camera de hotel în care domnul Alexa stătea, actualei soții a domnului Dan Alexa? Nu știți.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O ciclistă din România și-a făcut cont pe OnlyFans ca să-şi poată cumpăra bicicleta pentru Olimpiada de la Los Angeles- antena3.ro

Citeste si: O femeie din Mureș a fost decapitată de un camion în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni- wowbiz.ro

„Eu am spus absolut tot ceea ce eu am văzut în acest cuplu și sincer eu i-am văzut ca pe un exemplu. De multe ori plecam de la dânșii de acasă. Gabi nu era prezent tot timpul, și îl sunam și îl certam: auzi tu de ce nu pot să fie așa, ca Reghe, deci eu am văzut doar lucruri frumoase”, a spus Lena Enache.

Iar dacă vă întrebați de ce s-a întins pe atâția ani divorțul, martorul lui Reghe are răspunsul: „Ea nu renunță la divorț. Vrea să păstreze și numele, vrea vreo douăzeci, treizeci de mii de euro pe lună. Ea nu vrea să renunțe. Inclusiv astăzi am auzit-o pe hol când zicea: hai s-o mai amânăm, hai s-o mai ducem, hai s-o mai lungim.”

Potrivit unor surse aflate în sala de judecată, audierea soților Reghe s-a lăsat cu țipete și scandal, iar cei doi sunt departe de a îngropa securea războiului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si