Cu eleganta care a consacrat-o, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si-a facut aparitia la aniversarea de 150 ani a celui mai cunoscut lant de supermarketuri din intreaga Anglie.

Majestatii Sale i s-a facut turul de onoare a locatiei din Covent Garden, o replica perfecta a primei bacanii de acest fel deschisa in Londra, in anii 1869. Imbracata cu un palton de culoare turquoise la care a asortat o palarie in acelasi ton, accesorizata cu flori la baza borului, regina a afisat o atitudine relaxata si glumeata.

Organizatorii evenimentului i-au prezentat produsele magazinului iar ea a interactionat cu angajatii si a taiat tortul aniversar.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pusa pe glume, Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost chiar curioasa sa afle daca noile sisteme moderne de plata din supermarketuri nu pot fi, cumva, pacalite de clienti, ca sa plateasca mai putin.

Regina are un tonus de invidiat la cei 93 de ani ai sai iar primavara pare sa-i priiasca de minune. In urma cu 2 zile, ea a gazduit o petrecere in gradina Palatului Buckingham, la care au participat peste 8 mii de invitati.

Regina a fost o aparitie de senzatia si la acest eveniment, unde a purtat o tinuta in culorile roz si albastru pudra, la care a accesorizat o palarie in aceleasi nunate.

La petrecerea de la palat, Elisabeta a II-a a fost insotita de ducele si ducesa de Cambridge.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si