Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Reglarea de conturi dintre interlopii din Mamaia nu s-a încheiat. Cei implicați în conflict sunt liberi

Scandalul cu focuri de armă izbucnit in zona de lux a statiunii Mamaia este departe de sfarsit. Toti cei implicati in conflict au scapat momentan cu masura controlului judiciar si pot lovi in orice moment. Mai mult, un interlop ce a participat la bătaie a fost si protagonistul unei alte reglari de conturi, in alt loc din statiune.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Imaginile macelului sangeros din zona de lux a statiunii Mamaia scot la iveala o reglare de conturi. Membrii a doua grupari interlope s-au luat la bataie, s-au amenintat cu arma,iar unul dintre barbati a fost calcat cu masina. Cu toate acestea, atacatorii sunt cercetati in libertate.

Un individ cunoscut in Constanta ca fiind un afacerist milionar a fost implicat, recent, si in alt scandal sangeros, petrecut intr-un club de lux din Mamaia. In urma incaierarii, acesta acuza ca a fost ranit si a depus o plangere la politie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

MIRCEA GHERASIM, avocatul inculpaților: Afirma ca ar fi fost atacat cu un cutit, insa din punctul meu de vedere, probele de la dosarul cauzei nu sustin asemenea teorie, nu exista nici macar un certificat medico-legal.

Citeste si: Scandal la un club din staţiunea Mamaia, o persoană a tras în aer cu un pistol

Agresoriii ar fi doi frati, care au plecat in strainatate inainte de a fi audiati

Intre timp, interlopul ar ameninta-o cu moartea pe mama celor doi presupusi atacatori.

Cei doi frati care acum sunt in Anglia au primit mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Avocatul lor va face, insa, apel.

Afaceristul milionar, care a facut plangere pentru tentativa de omor, nu a putut fi contactat pt un punct de vedere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI