Un baietel in varsta de 8 ani a fost ucis, intr-un moment de nebunie, de tatal sau- suparat dupa divortul de mama micutului. Trupul neinsufletit al copilului a fost gasit intr-o masina, la marginea unei localitati din Cluj.

Regrete pentru tatăl criminal. Vrea să fie pedepsit că și-a ucis băiețelul

Criminalul abandonase cadavrul firav si fugise, cu gandul de a-si pune si el capat zilelor.

Dupa ce a fost prins de politisti, tatal ucigas a marturisit ca regreta fapta, dar ca si-a intrebat fiul daca vrea sa mearga impreuna la ingeri, si ca micutul a fost de acord.

Citeste si: VIDEO- Bărbat ucis de trotineta electrică. Martor: L-a lovit!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Criminalul a dat semne de remuscare si dupa ce a fost transferat la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din judetul Salaj. De atunci masura a fost prelungita cu inca 30 de zile iar acum barbatul isi asteapta procesul in arest", relatează corespondentul Kanal D în Cluj-Napoca, Silvia Cseh.
Surse din ancheta sustin ca, dupa atatea saptamani in detentie, tatal criminal s-a resemnat. A renuntat la dreptul de a avea un avocat si a primit un aparator din oficiu.

Remuscarile l-au facut sa nici nu mai conteste masura arestului preventiv.

Tatăl criminal din cluj are regrete. Psihiatru: Vrea să se autopedepsească

"Acolo unde lucrurile au fost facute cu discernamant voit, premeditat, persoana respectiva incepe sa aiba remuscari, sa se culpabilizeze, sa isi puna probleme sau sa se autopedepseasca", explică psihiatrul Maria Cristache.

Citeste si: VIDEO- Crimă și sinucidere. Un bărbat și-a ucis soția. 5 copii orfani

Baietelul ucis de tata provine dintr-o familie buna din Cluj- familie care insa s-a destramat in urma divortului. Mama copilului isi refacuse viata si voia sa se mute cu fiul ei, si cu noul iubit, intr-un alt oras. Acest lucru ar fi generat ura ingrozitoare a tatalui, care a vrut sa se razbune pe fericirea fostei sotii. Pentru fapta sa, criminalul risca detentie pe viata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si