Lumea a uitat de distanțare socială, iar măștile de protecție sunt purtate pe post de accesoriu care acoperă rar... gura și nasul!

Unul lângă altul la o coadă uriașă. Așa s-a stat aproape jumătate de zi în fața Direcţia de Permise şi Înmatriculări din Pipera. Chiar sub ochii jandarmilor s-au încălcat restricțiile, căci nu poate fi vorba de acel metru şi jumătate de care tot vorbesc medicii.

Relaxare şi mai mare găsim în zona pieţelor.

Citeste si: Informații oficiale: „Respectarea normelor sanitare din partea cât mai multor cetăţeni este singura garanţie”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Comerţul stradal n-a murit în pandemie. La doi paşi de piaţă, cireşele se vând pe trotuar, direct din ladă. Fără mănuşi, mască sau vreun paravan care să-i despartă pe muşterii de marfă. Banii şi cireşele trec prin aceeaşi mână. De fapt, totul se întâmplă în aer liber iar autorităţile nu s-au gândit la astfel de situaţii.

Doar că pandemia nu e încheiată. La Taxe şi Impozite e îmbulzeală şi mai mare.

Nu se respectă distanţa de un metru şi jumătate iar oamenii intră şi ies pe aceeaşi uşă. Autorităţile n-au fost în stare să imprime pe asfalt marcaje prin care să reamintească de regula distanţării sociale.

În dreptul intrării e un buluc greu de descris.

Citeste si: ANAF va trimite notificări tutoror contribuabililor. Ce obligații au aceștia

Găsim aglomeraţie şi în staţii şi în mijloacele de transport în comun.

Teoretic, autorităţile îi sfătuiesc pe călători să urce pe prima uşă a autobuzului şi să coboare pe celelalte. Aglomeraţia e atât de mare, încât acest sfat este ignorat. Capitala a fost atât de aglomerată luni încât ambulanţele au fost nevoite să circule pe contrasens.

De luni, s-au deschis agenţiile loto, casele de pariuri, centrelel comerciale. Avem dreptul să organizăm petrecerei în aer liber cu 50 de participanţi. Însă medicii ne avertizează că distanţarea socială trebuie respectată în continuare iar masca de protecţie reduce riscul răspândirii infecţiilor.

Citeste si: Pe Mario Fresh l-a ajuns karma? Cum a reacționat Alexia Eram când l-a văzut plin de sânge!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si