Vremea frumoasă din duminica Floriilor i-a scos pe oameni din casă. Aceștia au profitat de sărbătoare, astfel că au luat cu asalt zonele de relaxare cele mai apropiate.

La Parcul Bucov, de lângă Ploiești, de exemplu, prahovenii au ieșit la iarbă verde și după o doză de aer curat s-au oprit la terase, să guste bucățele pregătite pe grătar.

Așa cum era lesne de înțeles în peisaj au apărut și sărbătoriții zilei, care le-au făcut cinste celor dragi, a transmis Simona Pătruleasa.

Relaxare în mijlocul naturii

Alei pline de oameni, dornici de relaxare, în Parcul Bucov de lângă Ploiești. Aglomerația s-a format încă de la intrarea în zona de agrement, unde șoferii au trebuit să aștepte, pentru a intră în parcare. Doar că imediat ce au ajuns au avut parte de vreme bună, aer curat și bucate delicioase.

Pe lângă preparatele clasice, pregătite pe grătar, patronii teraselor au lărgit oferta pentru pește.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Georgiana Dumitru, proprietar terasă-  ,,Cu hamsii, pește, produse post, grădina zoo cu animale''.

Terasele au fost pline toată ziua, iar mulți dintre cei prezenți au făcut cinste celor dragi, având în vedere că și-au sărbătorit onomastica.

Citește și: VIDEO. Stațiunea turistică care bate Mamaia în mini-vacanța de 1 Mai și Paște

Masa de sărbătoare a fost completată de o plimbare pe măsură.

Părinți și copii laolaltă au luat la pas aleile grădinii zoologice din oraș și s-au bucurat, alături de animale, de temperaturile ridicate de afară.

Copiii, însoțiți de părinți ori bunici, au alergat în voie cât a fost ziua de lungă. Aglomerație s-a format și la intrarea în grădina zoologică.

Temperaturile ridicate i-au convins pe oameni să rămână în parc mai multe ore, chiar până la lăsarea serii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si