„A început repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie! Peste 1.500 de militari vor defila sub arcul de Triumf, iar 40 de aeronave vor survola zona de nord a capitalei. La eveniment participă și militari din mai multe state membre NATO. Colega mea Claudia Costandiș se află acolo și ne spune ce noutăți ne pregătesc organizatorii în acest an”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Pregătiri intense pentru parada de 1 decembrie

„În acest an, pentru prima dată vom vedea tehnica militară a Forțelor Speciale ale României. De asemenea, vom avea anul în care defilează cele mai multe forțe terestre din țări membre NATO. Pentru prima dată luxemburghezii și belgienii vor veni în țara noastră să defileze la parada națională. Vom avea peste 1.500 de militari și 120 de mijloace tehnice care vor trece pe sub Arcul de Triumf pe data de 1 decembrie. De asemenea și 40 de aeronave militare dar și elicoptere de luptă vor survola cerul. Vă reamintesc faptul că parada militară de aici, de la Arcul de Triumf va începe pe data de 1 decembrie la ora 11.00. Va debuta cu o depunere de coroane a oficialităților, iar mai apoi va urma marșul militarilor. Puteți vedea și în aceste momente repetițiile generale, ultimele repetiții care au loc înainte de paradă.

Și astăzi sunt restricții rutiere aplicate așa cum vor fi și de 1 decembrie. Vorbim despre toate arterele din zona Arcul de triumf și Piața Victoriei care astăzi sunt închise până la ora 14.00, iar pe 1 decembrie vor fi închise de la ora 5.00 dimineața și tot până în jurul prânzului, în funcție de cum se vor desfășura evenimentele și cât vor dura expozițiile militare de după paradă”, a transmis Claudia Costandiș, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: Ce sărbătoare este miercuri, 29 noiembrie 2023, în calendarul ortodox? Este a 15-a zi din Postul Crăciunului

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si