„Parada militară de 1 Decembrie din București se anunță a fi una cu totul spectaculoasă. Vor defila 1.500 de militari dintre care 150 străini, plus 130 de mijloace tehnice, dintre care 40 de aeronave. Astăzi au loc repetițiile generale, astfel încât totul să fie perfect de Ziua Națională. Colega mea, Claudia Costandiș ni se alătură cu detalii”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Repetițiile paradei militare de 1 decembrie sunt pe final

„Repetițiile generale pentru parada de 1 decembrie sunt pe terminate. Au defilat astăzi peste 1.500 sute de militari, peste 130 de mijloace tehnice și 40 de aeronave. Vorbim despre avioane de luptă, dar și elicoptere Puma de luptă. Noutățile din acest an sunt vehiculele militare ale Forțelor pentru Operațiuni Speciale care nu au mai defilat în niciun an la parada de Ziua Națională. De asemenea, anul acesta vom avea militari din cele mai multe state membre NATO. Pentru prima dată îi vom vedea pe militarii luxemburghezi și pe cei belgieni. Vă reamintesc faptul că astăzi la fel ca și pe 1 decembrie există restricții rutiere. Toate străzile și arterele din zona Arcului de Triumf și Piața Victoriei sunt închise. Astăzi vor fi aceste restricții până în jurul orelor 14, iar de Ziua Națională vor fi închise începând cu ora 5.00 dimineața și tot la fel, până în jurul prânzului, până când se va termina parada militară dar și până când se vor închide expozițiile de după paradă.

Pe data de 1 decembrie între 7 și 11 vom avea o ceremonie religioasă și depunere de coroane în parcul Carol I, iar ulterior, la ora 11 va începe defilarea militarilor pe sub Arcul de Triumf”, a transmis Claudia Costandiș, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Repetiții intense pentru parada de 1 decembrie. Restricțiile rutiere vor dura până la ora 14.00

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si