Vă invităm acum sa pășiți in universul regal! Mai exact, o reședință din Kenya ce a servit drept casă pentru regele și regina Marii Britanii. Cu o priveliște de basm, casa a fost concepută drept locuință de familie, dar acum este închiriată de regi și regine, pe parcursul vizitelor oficiale din Africa, a transmis Cristina Dorobanțu.

Regele și regina s-au declarat cuceriți de peisaj și ambient

Situată pe creasta exclusivistă Vipingo Ridge, o zonă foarte apreciată și situată la aproximativ jumătate de oră de mers cu mașina de orașul port Mombasa, reședința atrage toate privirile. Casa are 5 dormitoare luxoase, toate dotate cu baie privată, piscine infinite și un design cu totul și cu totul special.

Acesta este locul unde Majestățile lor și-au petrecut noaptea. Bine ați venit în dormitorul matrimonial. Are o baie frumoasă cu marmură italiană și spaniolă.

Cuplul regal britanic, regele Charles și regina Camilla s-au bucurat din plin de ceea ce oferă reședința. Au avut parte de vreme ploioasă, astfel că și-au petrecut ziua și seara într-una dintre camerele situate în aripa de nord a casei. O cameră antiglonț, cu un balcon cu vedere la coastă și o piscină infinită.

Citește și: VIDEO- J.Lo se desparte de vechea proprietate. Luxoasa vilă beneficiază de un centru spa și o sală de fitness

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cred că este o certitudine faptul că putem să găzduim aici familiile regale și avem toate facilitățile: avem un dormitor matrimonial fantastic la etaj, care este complet antiglonț. Cred că acoperim toate nevoile.

Și desigur priveliștea superbă pe care regiunea Vipingo Ridge le-o oferă. Cred că au ales această locație datorită securității, a intimității și a naturii. Am fost suficient de privilegiat să-l cunosc pe Rege și Regină, Majestățile Lor, și el a subliniat că iubește arhitectura, iubește vechiul și noul combinat. Regina a menționat și că a avut un sejur fantastic. Cred că au fost foarte, foarte fericiți, a declarat Erwine Overkamp, arhitect.

Vila a fost proiectată și construită de un designer olandez în anul 2016. A fost gândită în stil funcțional, ultramodern și înconjurată de 750 de metri pătrați de teren verde.

În momentul de față, reședința este închiriată de cupluri regale din întreaga lume, dar se află încă în proprietatea unui regretat om de afaceri kenyan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si