În sudul Italiei găsim Grotta Palazzese, un restaurant unic, construit în interiorul unei peșteri, cu o priveliște uluitoare la marea Adriatică. La peștera adâncă de aproximativ 30 de metri se poate ajunge pe uscat sau pe mare cu barca, iar accesul se face pe o scară îngustă prinsă în stâncă.

Restaurante atipice

Într-un astfel de ambient, e necesar și un cod vestimentar elegant.

E un loc perfect pentru o cină romantică.

Grotta Palazzese e un restaurant cu istorie. În secolul al VIII-lea a servit drept sală de bal pentru aristocrați. În prezent, e frecventat de celebrități, turiști, dar și de gurmanzii din lumea întreagă. Prețul unui meniu variază între 180 și 220 de euro de persoană.

Citește și: Prețurile o iau la galop din nou. Ce alimente s-au scumpit cel mai mult în ultima lună

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Iar dacă vă doriți o atmosferă ceva mai relaxată, aruncați o privire la restaurantul Labassin Waterfall din Filipine. La intrare poți să uiți de încălțări și să lași apa rece a cascadei să-ți acopere picioarele, în timp ce deguști fructele de mare proaspete.

Situat în stațiunea Villa Escudero, printre plantațiile cu nucă de cocos, restaurantul este un loc grozav pentru drumeții, dar și pentru a te relaxa pe ritmurile muzicii tradiționale.

Un fel de mâncare tradițional filipinez pornește de la 5 dolari și poate urca până la 25 de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si