Pentru părinți, ieșitul la restaurant cu cei mici este o adevărată provocare. Copiii își pierd rapid răbdarea și de multe ori îi deranjează pe alți clienți. Ca să-i protejeze pe părinți de astfel de situații jenante, antreprenorii au venit cu un nou concept, restaurantele pentru familie. Astfel, micuții se pot juca în timp ce mama și tatăl își trag sufletul la masă, a transmis Simona Pătruleasa.

Restaurante pentru familii cu copii

T oți părinții cu copii stiu că ei nu prea stau locului. Aici poți să iei cafeaua liniștită cu tine, copilul să se joace și tu să o savurezi, a spus Patricia, proprietar restaurant.

Pe această idee s-a bazat Patricia, proprietara restaurantului destinat familiilor cu copii. Tânără a adus un nou concept pe piața horeca, după o experiență personală.

Ideea a venit când am devenit mămică. Am doi băietei și am început să ies afara cu ei la restaurante și mi se părea că se uita lumea urat la mine atunci când Ștefan încercă să meargă pe la mese, mai arunca pe jos, mai făcea gălăgie, lumea se uita la mine și daca se apuca să plângă îmi era super rușine. M-am gândit că ar fi nevoie de ceva de genul în care poți să mergi iar mămicile nu se simt presate că copiii mișună prin restaurant, a

continuat Patricia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Acum, localul ei se bucură de un real succes. Aici se întâlnesc zilnic părinții care vor să savureze o cafea bună, să mănânce în oraș, dar în același timp să își lase copiii liberi la joacă.

Întregul restaurant a fost amenajat în așa fel încât cei mici să se simtă ca și la un spațiu de joacă. Toboganele, jucăriile interactive și cărțile cu povești îi atrag pe copiii care se bucură după joacă și de o masă foarte sănătoasă. Astfel, părinții nu au nicio grijă.

Pentru că ideea locației s-a bucurat de mare succes, tânără a mai deschis și o cafenea bazată pe același concept. Pe lângă activitatea de restaurant, locația găzduiește și evenimente precum zile de naștere și alte petreceri pentru cei mici.

Citește și: Ce să faci când te plictisești. Idei de activități cu prietenii


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si