Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Este ora pranzului. Pentru angajatii acestui restaurant este momentul zero al fiecarei zile. Asteapta cu sufletul la gura sa afle daca maine vor mai avea unde sa vina la munca. Rata de infectare... acea cifra care le dicteaza practic destinul. Cand buletinul va arata 3 vor sti ca pericolul bate la usa.
"Ne uităm să vedem cum evoluează rata de infectare", spun cei din domeniu.
"Chiar se joacă cu soarta noastră, credem lucrul acesta. Chiar nu înțelegem de ce ne face așa ca pe mingea de ping-pong", se plâng angajații.

Haosul din restaurantele românești- raportările zilnice, motiv de emoție

Ospatari, barmani sau bucatari... toti traiesc cu sabia deasupra capului.
"Închis sau deschis? Este întrebarea care stă pe buzele celor peste 70 de angajați ai acestui restaurant.

Și asta pentru că regulile se schimbă de la o zi la alta, iar oamenii se tem că ar putea rămâne oricând pe drumuri", relatează reporterul Kanal D, Mădălina Bichir.
"A fost șomaj tehnic, după care iar s-a continuat cu perioada asta grea cu incertitudine, ba se închide, ba se deschide, o perioadă am prins curaj că s-au redeschis.
Avem copii, rate, probleme ca în orice fmailie și trebuie să știm ce se întâmplă", se plâng oamenii din domeniu.

Cum fiecare zi poate aduce inchiderea, managerii localurilor sunt şi ei în incertitudine.
"Angajații ne întreabă, ne sună venim azi la muncă, nu venim la muncă, venim toți sau doar o parte? Pe unii îi lăsăm și acasă", spun managerii de restaurante.
Este puțin trecut de ora 13.00, iar raportul de la Ministerul Sănătății tocmai a sosit. Dar fără vești concrete, din păcate, mai ales spentru cei din industria Horeca. Știm că avem peste 4000 de cazuri noi, 777 fiind numai în Capitală. Nu avem, însă, și rata de infectare, așa că soarta restaurantelor rămâne încă incertă.
"Vrem să vedem acum și indicele cum va fi, peste 3 sub 3, cert e că în continuare noi suntem în imposiblitatea de a ne organiza pentru zilele următoare", spun managerii de restaurante.

Industria restaurantelor este în haos din cauza pandemiei

În Iași, angajații unui restaurant şi-au îngropat simbolic afacerea.
"Să o serviți supărați... de sufletul Horeca. Să fie primit!", au spus oamenii.
"Ne-am săturat, efectiv, să fim găina jumulită a lui Stalin, să căutăm tot timpul, mâna aia de boabe și să deschidem din nou, dar săptămâna viitoare să nu știm ce facem și în ce direcție o apucăm", spun patronii de restaurante.
"A venit sezonul rece, facturile sunt mai mari, avem rate de plătit, unii dintre noi au chiar și copii la școală, la grădiniță", spun angajații.


În timp ce unii au de suferit, alți patroni din industria ospitalității sfidează, parcă, orice regulă.
Aceste imagini au fost filmate noaptea trecută într-un celebru local din nordul Capitalei. Scenele arată sute de tineri îngrămădiți- care dansează fără să țină cont de normele de siguranță.
Petru astfel de situații, întreaga industrie a ospitalității trage ponoasele. În acest caz, petrecăreții au fost întrerupți de echipajele de poliție, care au amendat localul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si