Capitala a îmbrăcat haine de sărbătoare pentru Ziua Națională. Iar mâine, bucureștenii și nu numai vor putea urmări una dintre cele mai spectaculoase parade militare. Festivitățile din centrul Capitalei vin însă și cu o serie de restricții în trafic. Despre ce anume este vorba, știe colega mea, Claudia Costandiș. Bună ziua, Claudia!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Festivitățile de 1 Decembrie, restricții în trafic

Restricțiile rutiere se vor aplica încă din această noapte, de la 03:00 și vor ține până la orele 14:30, cel puțin, iar dacă parada se va prelungi s-ar putea să se prelungească și aceste restricții rutiere.

Mai exact, vorbim despre toată Piața Arcului de Triumf, care va fi închisă, și de toate arterele adiacente, mai exact Șoseaua Kiseleff va fi blocată de la Casa Presei până la Arcul de Triumf, va mai fi închis și Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu și traficul pe Arhanghel Ion Mincu sau pe Barbu Delavrancea, toate aceste străzi adiacente Arcului de Triumf, începând cu ora 09:00.

Vor mai fi aplicate noi restricții rutiere. Va fi blocat traficul care vine de la Piața Charles de Gaulle până la Arcul de Triumf. În cazul în care expozițiile care vor fi organizate după parada de 1 decembrie vor dura mai mult de ora 14:30, ar putea să se prelungească și restricțiile rutiere până la ora 16:00.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Vă reamintesc faptul că mâine, parada de Ziua Națională a României va începe la ora 11:00 și este programat să se termine la ora 12:00, a transmis Claudia Costandiș.

Citește și: VIDEO- A început mini vacanța de 1 Decembrie. Pârtiile de schi sunt asaltate de turiști


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si