Parada de mâine de la Arcul de Triumf aduce mai multe restricții rutiere. Zona de nord a Capitalei va fi blocată. În celălalt colț al țării. Iată care vor fi zonele restricționate, a transmis Cristian Sabbagh.

Restricții rutiere de 1 Decembrie

"Chiar în această noapte, de la ora 3, va fi blocată toată Piața Arcului de Triumf. Va fi restricționat accesul atât al pietonilor, cât și al mașinilor.

Vor exista și restricții de trafic rutier pe arterele principale care duc la arc. Vorbim despre Șoseaua Kiseleff, dar și despre bd. Regele Mihai I, care face legătura cu Piața Victoriei, dar și de bd. Constantin Pârvan, care duce la Piața Charles de Gaulle. Vor fi închise și străzile adiacente acestor bulevarde", a transmis Claudia Costandiș.

Citește și: Cel mai mare pericol pentru sănătate de pe masa de 1 Decembrie

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Restricțiile rutiere ar trebui să fie ridicate la ora 14.30. Însă, dacă vizita spectatorilor la expozițiile organizate după parada națională va dura mai mult, autoritățile anunță că și restricțiile de trafic ar putea fi prelungite. Pentru a evita aglomerația, polițiștii de la Brigada Rutieră le oferă câteva recomandări de rute ocolitoare șoferilor.

Astăzi au fost făcute ultimele pregătiri pentru parada națională. Au fost amplasate tribuna oficială și sistemul de sonorizare, motiv pentru care circulația a fost oprită, pentru perioade scurte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si