Restricții Spania

Dacă aveţi în plan să călătoriţi în Spania, aflaţi că măsurile sunt diferite în funcție de regiuni. De exemplu, masca este obligatorie în aer liber pentru toate persoanele cu vârsta de peste 6 ani, inclusiv la plajă în regiunile Madrid și Castillia- La Mancha.

Restaurantele și cluburile funcționează la o capacitate de 75%. în insulele Canare, iar în Navarra locurile sunt închise la interior, iar după ora 23 este interzisă deplasarea.

Restricții Franța

Președintele Emmanuel Macron a anunțat că, în Franța, persoanele nevaccinate nu vor mai fi primite în restaurante, cafenele, mall-uri, magazine, aeroporturi și gări.

Citeste si: VIDEO| Grecia și Spania, primele țări din UE care vor reintroduce restricții din cauza numărului mare de îmbolnăviri Covid-19

Restricții Grecia

După critici virulente, Malta decis să redeschidă frontierele pentru cei nevaccinați, dar îi obligă să stea în carantină!
Grecia anunţă si ea restricţii noi! În restaurante, baruri şi cafenele putem intra de acum, în interior, doar dacă facem vaccinării COVID-19 sau a testării negative în ultimele 72 de ore.

Citeste si: A fost depistată o nouă variantă de COVID-19 și mai contagioasă într-un oraș din Rusia

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

„Doctorii și asistentele medicale trebuie să se vaccineze până la începutul lui septembrie! Și dacă ei nu acceptă, cel mai probabil vor fi concediați”, a spus Stelios Mantzaris, președintele Federației Hoteliere din Grecia, în cadrul unui interviu acordat pentru Știrile Kanal D. 

Noile restricții rămân în vigoare până în luna august

Noile reguli vor rămâne în vigoare până în august, iar guvernul a şi lansat o aplicaţie, prin care sunt scanate certificatele digitale europene sau rezultatele testelor PCR.


Între timp, se depun eforturi pentru încurajarea oamenilor să se vaccineze.

Citeste si: Granițele Maltei rămân deschise pentru călătorii nevaccinați anti-Covid. Ce măsură le este impusă celor care vor dori să intre în această țară

Din cauza creşterii numărului de cazuri, şi autorităţile române monitorizează constant şi actualizează lista de restrictii la întoarcerea dintr-o ţară străină.

Un studiu recent arată că aproape jumătate dintre români își aleg vacanța în funcție de restricțiile impuse.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si