„O rețea de cămătari din Capitală care a terorizat mai multe persoane a fost destructurată. Paguba depășește un milion de euro. Cu detalii vine colega mea, Adina Iliescu. Bună seara, Adina”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Rețea de cămătari din Capitală, destructurată

„Bună seara! Mai mulţi oameni au rămas pe drumuri după ce s-au îndatorat la cămătari. Potrivit anchetatorilor, în ultimii 8 ani, indivizii împrumutau oamenilor sume de bani cu o singură condiție: să garanteze cu locuința lor.

Practic, cei care acceptau banii de la cămătari erau puși să semneze contracte de vânzare-cumpărare pentru imobilele pe care le dețineau în București și Călărași. Doar că atunci când persoanele vătămate nu mai puteau plăti sumele, cămătarii treceau la executare silită. Prejudiciul în acest dosar este estimat la peste un milion de euro. 11 percheziții au avut loc în această dimineață și 10 persoane au fost aduse în fața anchetatorilor pentru a da explicații”, a transmis Adina Iliescu, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: UPDATE/VIDEO- Un bărbat de 35 de ani este căutat de Poliție, după ce și-a înjunghiat fosta iubită, pe iubitul acesteia și a turnat benzină pe părinții ei, în Călărași. Cine este agresorul

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si