Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Rețetă delicioasă de coaste la cuptor cu ceapă caramelizată. Cum se prepară?

Cum poți prepara coaste la cuptor cu ceapă caramelizată? Iată cea mai delicioasă rețetă.

Redactia Stirile Kanal D,

Să crești mare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A sosit momentul dedicat celor mai bune rețete, ușor de preparat și foarte delicioase. Ca în fiecare joi, Alina Laufer le sare în ajutor celor pasionați de gătit, a transmis Cristina Dorobanțu.

Rețetă delicioasă de coaste la cuptor cu ceapă caramelizată

Astăzi o să pregătim o rețetă de coaste de porc cu ceapă caramelizată, știu că sună așa foarte pretențios, însă este foarte simplu de făcut și foarte gustoasă în același timp.

Avem nevoie în primul și în primul rând de carne de porc, de coaste și eu am ales și puțin cap de piept, pentru că are puțin mai multă carne. Avem nevoie de foarte multă ceapă, avem nevoie, de asemenea, de vin roșu, de pastă de tomate, cu un ardei iute roșu, pentru puțin picant, și o foaie de dafin.

De asemenea sare, piper, după gust.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

O să trecem la ceapă, pe care o vom curăța acum cu răzătoarea mea mult iubită, moștenire de familie. E dată de mamă și o folosesc cu drag. O să feliez ceapa, punem ceapa într-o tavă, punem și carnea, punem sare, pasta de tomate, o punem în cuptor, la cuptor preîncălzit, la început la două sute de grade. O ținem jumătate de oră, maxim, după care, dăm cuptorul mai încet, la o sută șaptezeci de grade și mai ținem aproximativ două ore.

Tocănița noastră de ceapă cu coaste este gata. Ceapa s-a caramelizat superb. Dragii mei, acestea au fost coastele cu ceapă caramelizată, a transmis Alina Laufer.

Citește și: VIDEO- Tentația bunătăților de sărbători. Cum gătim și mâncăm corect salata de bouef și sarmalele?

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI