Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Rețetă delicioasă pentru supa cremă de dovleac. Cum se prepară?

Alina Laufer oferă o idee delicioasă pentru supa cremă de dovleac!

Redactia Stirile Kanal D,

Să crești mare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

A sosit momentul dedicat celor mai bune rețete, ușor de preparat și foarte delicioase. Ca în fiecare joi, Alina Laufer le sare în ajutor celor pasionați de gătit, a transmis Cristina Dorobanțu.

"Nu se poate să lipsească toamna de pe masa noastră o supă cremă de dovleac. Pentru această supă avem nevoie de foarte puține ingrediente. Avem nevoie, primul și în primul rând, de starul dovleac. Avem nevoie de ceapă. Eu am ales să pun și puțin praz pentru gustul lui dulce, morcov, usturoi, puțin ardei iute pentru cei care preferă gustul picant, de asemenea boia dulce și coriandru măcinat, puțin concentrat de supă de pui sau de găină, dar puteți să-l omiteți.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Puteți să puneți sare, lapte și puțin ulei. O să coacem legumele la cuptor, tăiem și prazul și îl punem la cuptor puțin, după ce au început să se rumenească celelalte legume.

Facem câteva crutoane, am aici o pâine mai tare. Nu este denumită toamna anotimpul supei degeaba. Ia uitați, supica noastră ce bine arată!", a explicat Alina Lufer.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI