„Aş fi vrut să îmi prezint demisia în faţa colegilor mei. Nu s-a putut, doar am înregistrat-o la partid”, a spus Florin Cîţu.

În cadrul şedinţei de Birou Executiv convocată de Florin Cîţu au fost prezenţi doar Dan Vîlceanu, Theodor Stolojan şi Cristian Băcanu.

Ce a spus Florin Cîțu?

„Această şedinţă BEX e singura şedinţă statutară convocată în week-end.

Rolul acestei şedinte era de a discuta cu colegii cu care am pornit la drum pentru a da un suflu PNL. Voiam să discutăm puţin şi despre acţiunile mele care au fost critiate în spaţiul public referitor la acest compromis cu PSD. Da, e adevărat, niciodată nu am fost confortabil cu acest compromis cu PSD. Am avut dreptate, inflaţia creşte, dobânzile cresc. Toate vor avea efecte şi e păcat pentru că sunt măsuri care îii ajută pe români şi creşterea pensiilor, şi a salariilor, dar trebuie făcute cu cap ”, a declarat Florin Cîțu.

Citeste si: VIDEO- România este campioană la producția de floarea-soarelui, dar nu profită de acest lucru

Referitor la acuzaţiile privind Programul Naţional de Investiții, Florin Cîțu a spus că acesta nu e implementat de preşedintele PNL.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Ştiţi bine că am luptat să avem acest PNI, iar eu am vrut să fie suplimentat cu 10 miliarde lei. Să spui că eu nu am vrut PNI e o minciună", a subliniat Florin Cîţu.

Întrebat despre demisia de la şefia Senatului, el a precizat: „Nu, acolo sunt alte discuţii".

Dan Vîlceanu demisionează

Secretarul general PNL, Dan Vîlceanu, a spus vineri că în cadrul ședinței BEx PNL de sâmbătă își va anunța demisia din funcţia de secretar general al partidului.

Întrebat dacă mai are șanse să fie ministru în Guvernul Ciucă, acesta a mărturisit că nu este scopul său să rămână ministru toată viața.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Traian Băsescu, alungat din vila de protocol. Un fost deputat se oferă să-l găzduiască gratuit

„Având în vedere că colegi din BEx au primit un mesaj să vină într-o şedinţă, după aceea au primit un alt mesaj, de la Secretariatul general, că e mâine şedinţă de BEx, vreau să vă spun că în ceea ce mă priveşte pe mine, eu nu vreau să particip la un asemenea bâlci şi la şedinţa de mâine, eu voi anunţa demisia din funcţia de secretar general, urmând ca colegii care vor să facă lucrurile aşa, să le facă aşa cum le doresc, dar nu sub supravegherea mea”, a spus Dan Vîlceanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si