„Inclusiv trecerea dintre ani va fi sărbătorită la temperaturi de primăvară, normale pentru luna martie”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Vreme caldă de Revelion

În realitate, temperaturile au fost departe de pragul înghețului. Așa că în loc de o bătaie cu zăpadă, acești copii s-au mulțumit să alerge pe gazonul verde din centrul Timișoarei. Vremea a fost perfectă și pentru plimbări cât mai lungi.
Și terasele au avut clienți ca într-o zi de primăvară.

La prânz s-au înregistrat 10 grade.
La nivel național, la ora 13, s-au atins temperaturi record. La Târgu-Neamț erau 14 grade, iar la Adjud 15. Extrem de cald pentru luna decembrie a fost în tot sudul României. De la Mangalia până la Drobeta Turnu Severin s-au înregistrat valori de 15 grade. Culmea, în unele zone a fost mai cald la deal și munte decât la câmpie.

Citește și: Cum va fi vremea de Revelion? Meteorologii ne spun la ce temperaturi ar trebui să ne așteptăm la începutul Anului Nou 2024

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Ultimele zile din acest an sunt cu temperaturi foarte ridicate, temperaturi ce vor ajunge la 15-16 grade în partea sud, sud-vest a țării, temperaturi care sunt mai degrabă normale pentru luna martie.

Deci, vreme de primăvară la final de an și chiar la începutul lui 2024”, a explicat Oana Păduraru, meteorolog.
Chiar dacă vor mai urma scurte episoade de răcire a vremii, în prima jumătate a lunii ianuarie temperaturile rămân peste mediile normale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: