„În hotelul nostru turiștii pot să petreacă, de asemenea oriunde în stațiunea Hajduszoboszlo. Nu sunt restricții.
Pot să danseze turiștii? Da, sigur. Nu trebuie să folosească mască, masa este obligatorie doar pentru personalul hotelului”, a spus Tibor Ori, manager hotel.

Citeste si: VIDEO- De Revelion petrecem la cabană

Care sunt costurile

Din cauza pandemiei, anul trecut a fost singurul din ultimii nouă când distracția de Revelion nu a fost organizată în complexul balnear din stațiune. Vecinii maghiari promit să se revanșeze și pun la cale o petrecere pe cinste în bazinele cu apă termală, unde încap o mie de persoane. Trecerea în noul an în costum de baie costă 188 de lei pentru adulți și 135 de lei pentru copii.

„Este o distracție deplină, se sărbătorește de două ori Revelionul, se vorbește în două limbi, este un DJ care vine din Cluj expres pentru oaspeții din România”, a declarat Enyko Levay, reprezentant complex balnear.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Luminițele de Crăciun au acoperit orașul Chicago

Ce spun turiștii

„Restricțiile au fost mult mai reduse în comparație cu România. Noi obișnuiți cu masca absolut peste tot, spre surprinderea noastră nici măcar certificatul verde nu ne-a fost cerut la intrarea în Ungaria, respectiv in hotel, ceea ce în România nu este permis. ”, a declarat un turist.

Citeste si: Ce îi așteaptă pe români în perioada sărbătorilor de iarnă?! Ministrul Sănătății a anunțat restricțiile

Prețuri accesibile

Nu doar lipsa restricțiilor îi atrage pe români dincolo de graniță, ci și prețurile rezonabile. În resorturile de lux, cu spa propriu, o noapte de cazare începe de la 80 de euro pe persoană cu două mese la restaurant pe zi incluse. În schimb, la hotelurile de trei stele și pensiuni, prețurile încep de la 25 de euro pe noapte.

„Din o sută de euro, pot să își petreacă Revelionul, trei nopți, cazare și cu Revelionul în complexul balnear acoperit”, a spus Eva Pavlogyi, reprezentant hotel.

Înainte de pandemie, în stațiunea maghiară Hajduszoboszlo ajungeau anual 30 de mii turiști români.

Citeste si: VIDEO- Românii aleg să sărbătorească Crăciunul la All Inclusive


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si