Libertatea a fost sărbătorită la cote maxime. Sute de tineri dornici de distracție au petrecut până la miezul nopții, Cu voie bună la purtător, șampanie scumpă și înconjurați de prieteni.

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au fost doar câțiva dintre artiștii care au animat spiritele celor puși pe petrecere noaptea trecută, de unde nu au lipsit nici deja faimoasele dedicații.

Terasele de fițe din București au fost mai pline ca niciodată, semn că pentru mulți ridicarea restricțiilor a fost un motiv clar de sărbătoare. Animați de muzica bună, mulți s-au lăsat purtați de ritmurile muzicale și au ținut-o așa până în miez de noapte.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Nu vor să renunţe la mască nici acum

Ţinutele strălucitoare, băuturile fine și dansul au făcut din seara trecută, pentru mulți, una de neuitat!

Incidente mai puțin plăcute

Însă, au fost și incidente mai puțin plăcute. De pildă în județul Argeș jandarmii au deschins la o petrecere care avea loc într-o curte.

În noua Hotărâre de Guvern, care a adus ridicarea multor restrictii, reglementările în ceea ce privește evenimentele private cu un număr mare de invitati nu s-au schimbat, aşa că petrecăreții au fost amendați cu 17.000 de lei in total

Citeste si: VIDEO| Prima zi de libertate

Citeste si: VIDEO| Prima zi de libertate

Și în Dolj mai mulți operatori economici au fost amendați pentru nerespectarea prevederilor legale, privind desfășurarea de activități de tip club sau discotecă, unităţi care rămân inchise deocamdată, conform legii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si