„O nouă publicație destinată femeilor a văzut lumina tiparului. Forbes Woman România este cea mai actuală și complexă revistă adresată femeilor din mediul de business. Cu o gamă variată de exemple de afaceri și povești de succes, publicația se adresează femeilor antreprenor sau celor care își doresc o carieră în afaceri ”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Forbes Woman România, noua revistă destinată femeilor din mediul de business

O nouă revistă intră în forță pe segmentul publicațiilor românești, destinate oamenilor de afaceri: Forbes Woman România. Noua revistă reprezintă un ghid valoros dedicat femeilor antreprenori cu funcții de conducere, dar este, în același timp, o sursă de inspirație și de sfaturi valoroase pentru cititorii care vor să reușească în carieră.
„De ce vă îndemn să citiți Forbes Woman? Pentru că este o revistă cu și despre voi, despre visuri, despre eșecuri, despre reușite, despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe când crezi că este absolut imposibil... și sigur o să găsiți măcar un strop de inspirație astfel încât să mergeți mai departe și să reușiți să vă atingeți obiectivele”, a explicat Raluca Michailov, owner Forbes România.

Citește și: VIDEO: Paris Hilton a devenit din nou mamă. Ce nume a ales vedeta pentru fetița ei

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Revista pune accent pe dezvoltarea personală și ajută femeile să își extindă și perfecționeze afacerile, prin informațiile prețioase care se regăsesc în paginile sale. Iar asta o confirmă și Fulga Dinu, o femeie de succes din lumea afacerilor autohtone, care se află, de altfel și pe coperta numărului de debut.
„Cred că o femeie, în general trebuie să fie naturală, autentică, deschisă, sinceră, deșteaptă, muncitoare... adică am ajuns aici după foarte mulți ani de muncă...

toate acestea sunt calitățile unui om de succes, în general”, a explicat Fulga Dinu.
Gala dedicată lansării acestei reviste a reunit personalități marcante din lumea business-ului, cu afaceri de succes în țara noastră. Printre acestea și fondatoarea celui mai mare lanț de farmacii din țară.
„O femeie are toate atuurile oricum pentru că ea se naște cu intuiție și grija față de cei din jurul ei, grija față de familie, de prieteni și, bineînțeles, dorința de a ajuta societatea. Deci ea pleacă din start cu aceste atuuri, ce trebuie să aibă în plus? Foarte multă curiozitate, dorința de a învăța cât mai mult, să-și învingă teama de cifre”, a spus Anca Vlad, antreprenor în domeniul farmaceutic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: