Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Revolta credincioșilor într-un sat din Giurgiu: ”Părinte, nu vă mai vrea nimeni!”

Este revoltă până la Dumnezeu si înapoi din cauza unui preot care ar sluji mai mult puterea banului. Zeci de oameni spun că nu mai au linişte din cauza părintelui, care le-ar cere şi pielea de pe ei la fiecare serviciu religios.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O banală slujbă de înmormântare îi costă chiar şi 4.000 lei, iar cine nu are bani este nevoit să se împrumute. Altfel, nu îi sunt iertate nici păcatele! Revolta nu ar fi atât de mare dacă pereţii bisericii nu ar sta să cadă, în timp ce preotul şi-a ridicat vilă cât un palat, acuză enoriaşii!

Nu-l mai vrem, nu-l mai vrem! Părinte, nu vă mai vrea nimeni! Ei, da!”- Sunt cuvintele pe care peste 20 de locuitori ai satului Dărăşti-Vlaşca din comuna Adunaţii Copăceni le strigă în cor, de câteva zile, în faţa bisericii.

Duminica trecută a revenit în sat Părintele Moldovan, cel despre care oameni spun că vreme de 17 ani i-ar fi stors de bani după fiecare slujbă. Pe lângă cotizaţiile lunare, donaţii şi taxe pentru oficierea slujbelor, preotul i-ar fi convins pe oameni să cumpere cu bani grei diverse obiecte de la biserică, în special lumânări, pentru a fi iertaţi de păcate.

Preotul este cercetat de DNA pentru luare de mită

Cercetat de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru luare de mită, preotul a luat o pauză de la cele sfinte vreme de un an, cât timp ancheta a fost in curs. Doar că judecătorii au decis clasarea dosarului, iar el s-a întors în Biserică. Sătenii, disperaţi că din nou vor scoate mii de lei din buzunare, au dat buzna în altar.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Halucinant! O familie din Craiova a venit să-și ridice pachetele pentru ajutorul social la volanul unui bolid de lux

Nici sătenii nu înţeleg cum a fost posibil, ca din neant să răsară în curtea preotului, o vilă impunătoare cu două etaje care este păzită mai ceva ca o ambasadă.

Gardul are aproape 2 metri înălţime, iar propietatea este păzită de sisteme inteligente de protecţie. Până şi interfonul este dotat cu o cameră video. De neînţeles sunt şi vacanţele scumpe, la care credincioşii din Dărăşti-Vlaşca nici nu ar putea visa.

Palat construit din banii donaţi către biserică

Sătenii spun că întreg palatul este construit din banii donaţi către biserică, iar printre oamenii cu suflet mare s-ar număra şi Gigi Becali. Cu 11 ani în urmă, latifundiarul din Pipera i-ar fi dat nu mai puţin de 40.000 lei Părintelui Moldovan pentru a reconstrui biserica. Doar că banii nu ar fi intrat în lăcaşul de cult, care a ajuns o dărăpănătură, ci în buzunarul preotului.

În plus, localnicii spun că pe lângă faptul că le sunt golitele buzunarele atunci când merg la biserică, părintele le vorbeşte urât şi îi ameninţă: ”Spune că ne blesteamă, la lume le e frică să vorbească că ne blesteamă popa”.

Citeste si: A fost ales noul Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților

Preotul neagă toate acuzațiile

Preotul se apără şi neagă toate acuzaţiile care i se aduc: ”Doamnă, nu e adevărat nimic. Vă rog din suflet, sunt atâtea aberații, încât deja mă doare sufletul. Nu am nicio legătură cu ce spun dânșii! Sunt câteva persoane care fac furtună într-un pahar”.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Mai marii bisericii spun că au făcut o anchetă internă, insă preotul s-a dovedit a fi demn de hainele bisericeşti. Nu de aceeaşi părere sunt şi oamenii care ameninţă că vor protesta până când vor avea alt preot în sat.

Citeste si: Rugăciunea către Sf Ilie pentru alungarea relelor și bolilor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI