De câteva zile, spiritele s-au încins în comuna Nucșoara. Oamenii nu mai au liniște de când au aflat că ar putea ajunge la ei în sat români suspectați sau infectați cu coronavirus.

ION COJOCARU- PRIMARUL COMUNEI NUCȘOARA: Reactia o vedeti a oamenilor. E clar ca nu e nimeni de acord si eu sunt in asentimentul lor. Locatia in sine nu presupune nici macar igienizare, nu au apa la momentul asta, nu au lemne, nu au personal.

Fosta tabără de vară ar putea găzdui până la 28 de persoane. Reprezentanții Prefecturii și ai Direcției de Sănătate Publică spun că aici vor ajunge cel mult 10 pacienți suspecți sau bolnavi. Edilii locali spun totuși că în clădire nu există condiții pentru cazarea vreunei persoane. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Școli închise din cauza coronavirusului

ION BEREVOIAN- VICEPRIMARUL COMUNEI NUCȘOARA: Aici nu avem nici, cel putin, apa curenta, nu avem apa calda, deci nu sunt... Incalzire pe sobe pe lemne.

Reporter: Daca maine ar aparea cazuri, nu ar putea fi adusi oamenii aici?

ION BEREVOIAN- VICEPRIMARUL COMUNEI NUCȘOARA: Da, eu consider ca nu. Neavand nici apa, niciun fel de conditii.

În fosta tabără școlară există zece camere. O parte dintre ele au patru sau șase paturi. Doar câteva au baie în cameră, iar restul toletelor sunt pe holuri. Până acum, la nivelul județului Argeș nu au fost raportate suspiciuni de persoane suspecte sau infectate cu Covid 19. 

Citeste si: Maria Ghiorghiu, despre coronavirus: "În trei luni se va descoperi tratamentul"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si